WordPress website laten maken

Wil jij een professionele WordPress website laten maken? Ons ervaren team ontwerpt en bouwt opvallende websites voor ondernemers met ambitie. Met jouw nieuwe WordPress website haal je nieuwe klanten binnen en kan jouw bedrijf verder gaan groeien. Onze WordPress websites:

  • Zijn eenvoudig zelf te beheren;
  • Op maat gemaakt aansluitend bij jouw bedrijf;
  • Ingericht op het behalen van resultaten;
  • Mobielvriendelijk;
  • Afgestemd op Google voor optimale vindbaarheid

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw website aansluit bij je organisatie, het ontwerp moet bij je passen. Je wilt dat bezoekers direct zien waar jouw bedrijf voor staat. Bovendien moeten bezoekers direct kunnen vinden waar ze voor komen, toch? Daarom bouwen wij een resultaatgerichte WordPress website op maat, met uniek en bovenal gebruiksvriendelijk ontwerp.

Waarom WordPress website laten maken?

Voor ons zijn de eenvoud van het systeem en het SEO-vriendelijke karakter van WordPress de twee belangrijkste redenen om ermee te werken. Het maken van de website is specialistenwerk, maar het beheer kan iedereen doen. Nadat je jouw WordPress website laten maken hebt kun je dus zelf eenvoudig de website aanvullen en aanpassen, zonder technische kennis. We leveren jouw website op met een responsive design, dat betekent dat de site ook mobiel- en tabletvriendelijk is. Bovendien zijn onze WordPress websites zoekmachine geoptimaliseerd, waardoor ze kans maken op hogere posities in Google.

Naast WordPress bestaan er nog vele andere platformen waarin je jouw website kunt laten bouwen. Maar WordPress is verreweg het meest populaire systeem. Ongeveer 43% van alle websites wereldwijd zijn in dit content management systeem (CMS) gebouwd. Iedereen maakt er gebruik van, van kleine ondernemers tot enorme merken, zoals TIME Magazine en Angry Birds.

Jouw WordPress website gebruiksvriendelijk en resultaatgericht laten maken?

Plan een afspraak in met een van onze webdevelopers. Binnen twee dagen weet jij hoe we jouw succesvolle website gaan maken.

“Vraag direct een brainstormsessie voor jouw WordPress website aan”

WordPress specialist

Rocket Marketing de specialist voor WordPress website laten maken Amsterdam. Als full-service online marketing bureau richten we ons niet alleen op het bouwen van jouw WordPress website, maar ook op de andere facetten online marketing. Schakel je ons in voor WordPress website laten maken dan kun je rekenen op ons team van ervaren webdevelopers. Na het opzetten van jouw website bieden we je de mogelijkheid om de samenwerking voort te zetten. We kunnen bijvoorbeeld ook online adverteren met Google Ads voor jouw bedrijf verzorgen of een succesvolle social media advertising campagne opzetten. Welke ondersteuning heb jij behoefte aan? Neem contact op en laat het ons weten.

Stap 1 – plan maken

Samen stellen we het plan en de strategie op achter jouw nieuwe WordPress website. Tijdens deze eerste stap bespreken we waar jouw bedrijf voor staat. Jouw missie en visie vormen de basis voor het plan, want een goede website hoort hier naadloos op aan te sluiten.

Stap 2 – website ontwerpen

Vanuit het plan starten we met het ontwerp van de WordPress website. Dit unieke design krijgt vorm aan de hand jouw ideeën en wensen. Wij delen hierbij onze kennis en kunde met jou. Jij blijft betrokken bij ieder ontwerp, vanaf de eerste schets tot de laatste versie, en we werken er net zo lang aan totdat het aan jouw verwachtingen voldoet.

Stap 3 – website bouwen

Van het plan, naar het ontwerp, naar de uiteindelijke website. In de derde fase bouwen we de website naar het ontwerp dat jij goedgekeurd hebt. Hieronder valt al het technische werk, maar ook het testen van de functionele onderdelen van jouw website. Denk bijvoorbeeld aan het contactformulier of de webshop.

Online marketing

Mobielvriendelijkheid belangrijk voor WordPress website laten maken? Zeker. Een mobielvriendelijke website is ideaal, omdat meer dan de helft van de mensen alleen hun smartphone gebruikt om te internetten. Wij zorgen dat jouw website responsive is, oftewel hij werkt perfect op alle apparaten (mobiel, tablet, pc). Overigens kunnen we je ook ondersteunen met SEO speciaal voor mobiel.

Jij kunt jouw website in WordPress zelf beheren zonder technische kennis. WordPress is zo’n gebruiksvriendelijk content management systeem, dat je zelf content toe kunt voegen. Ook maak je zelf eenvoudig nieuwe webpagina’s aan en zo breid je jouw WordPress website steeds verder uit.

WordPress website laten maken is maatwerk bij Rocket Marketing. Ons design- en webteam houdt rekening met jouw wensen, eisen en huisstijl. WordPress biedt hiervoor alle flexibiliteit en daarom leveren we altijd een design op maat.

Wij houden van duidelijkheid, jij ook? Bij ons sta je in direct contact met de webspecialisten die aan jouw project werken. We houden je op de hoogte van onze werkzaamheden en bieden ondersteuning. Dus ook als je er zelf niet uitkomt kun je contact opnemen met onze specialisten voor directe support.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.