E-mailmarketing

E-mailmarketing kan zeer effectief zijn, maar moet wel op de juiste manier worden uitgevoerd. De meeste mensen ontvangen wekelijks heel wat mails in hun inbox.

Wij helpen je graag bij het bedenken van een strategie waarmee jouw mails zich onderscheiden. Zo val je op bij je doelgroep en krijg je meer conversies.

Een gratis brainstormsessie

Ben jij benieuwd naar wat voor kansen e-mailmarketing voor jouw bedrijf biedt? Plan dan een gratis brainstormsessie met ons in.

Tijdens die brainstormsessie zullen we alle kansen goed in kaart brengen. Net als dat we ook je content marketing funnel goed in kaart brengen. Zo ontstaat tijdens de brainstormsessie het fundament van een goede strategie.

Deze sessies zijn gratis en vrijblijvend, maar veel bedrijven kiezen ervoor om uiteindelijk ook een samenwerking met ons aan te gaan.

Sluit jou content goed aan bij jou doelgroep?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom is e-mailmarketing zo belangrijk?

E-mailmarketing is zeer belangrijk, omdat je de doelgroep op deze manier vrij direct kunt bereiken. Het is echter wel belangrijk dat jouw mail ook opvalt tussen alle andere mailtjes die iemand op een dag ontvangt.

Om die reden is het zeer belangrijk dat je een goede strategie hebt. E-mailmarketing kan op verschillende manieren worden ingezet. Je kunt er bestaande klanten mee benaderen voor klantenbinding, maar je kunt er ook nieuwe klanten mee binnenhalen.

Wij helpen je graag bij het creëren van een goede e-mailmarketing strategie. Indien gewenst kunnen we deze strategie zelfs voor je gaan uitvoeren.

Onze specialisten weten precies hoe ze jouw doelgroep kunnen bereiken door middel van e-mailmarketing. We houden daarbij steeds de targets van je bedrijf in het achterhoofd.

Wanneer jouw bedrijf nog kansen laat liggen als het op e-mailmarketing aankomt, gaan wij graag met je in gesprek om te bepalen hoe we de strategie kunnen verbeteren.

We zullen de huidige strategie analyseren en bepalen wat de kansen zijn. We zullen samen met jou bepalen wat het doel van e-mailmarketing voor jouw bedrijf is. Ook zullen we met je doornemen wat voor samenwerking jij in gedachten had.

Heb je alleen hulp nodig met het uitdenken van de strategie of wil je ook graag dat wij de mails inrichten?

Zodra we een goed beeld hebben van jouw wensen en doelen, wordt het tijd om de e-mailmarketing strategie uit te werken. We zullen bespreken wat voor e-mails je het best kunt versturen en maken daarnaast een flowchart.

Ook creëren we een contentkalender, zodat je een goed beeld hebt van belangrijke feestdagen en events waar je op in kunt spelen. We zetten daarnaast op papier welke taken wij uitvoeren en wat jij zelf zal doen.

We kunnen onder andere de templates ontwerpen, de content van de mail schrijven, de workflow inrichten en de resultaten meten.

Kies je ervoor om de template van de mail door ons te laten ontwerpen? Dan doen we dit graag voor je! We maken templates met behulp van tools als Copernica of MailChimp.

Uiteraard kun je de mails nog gemakkelijk aanpassen nadat we een template hebben gemaakt.

Wij kunnen ook de inhoud van de mail verzorgen. We zorgen er dan voor dat de inhoud interessant is voor je doelgroep. Onze copywriters kunnen over ieder onderwerp schrijven en kunnen bijvoorbeeld nieuwsberichten en service-gerelateerde mails opstellen.

Zodra de templates en de content van de mails klaar zijn, wordt het belangrijk om de workflow op de juiste manier in te richten. Op die manier zorgen we ervoor dat de doelgroep de mails op de juiste momenten ontvangen.

De flowchart die we eerder gedurende het proces opgesteld hebben, zullen we nu in de mailsoftware plaatsen. Op die manier kunnen we veel processen automatiseren, zodat je zelf nauwelijks nog iets hoeft te doen.

Zodra de eerste mails de deur uit zijn, wordt het tijd om de resultaten te analyseren. Dat doen we aan de hand van cijfers als de delivery-rate, de opening-rate en de click-through-rate.

Ons team gaat vervolgens aan de slag met het optimaliseren van de resultaten. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

Ook als de campagne loopt, blijven we de resultaten steeds evalueren. Na iedere maand gaan we opnieuw na welke resultaten we behaald hebben en nemen we dit met je door. Zo weet je altijd hoe het met de voortgang zit. Uiteraard zijn we ook gedurende de maandelijkse sprints steeds te bereiken.

Natuurlijk kijken we ook graag met je naar welke kanalen we nog meer in kunnen zetten om jouw bedrijf te helpen groeien. Wij kunnen je helpen met contentmarketing, online adverteren, zoekmachine optimalisatie en zelfs met webdesign.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.