Google Analytics

Op het internet valt vrijwel alles te meten. Zo is het bijvoorbeeld goed meetbaar hoe veel geld je uitgeeft, maar ook hoe veel geld je verliest en hoe veel rendement je behaald. Wij van Rocket Marketing zorgen ervoor dat onoverzichtelijke data overzichtelijk wordt en dat in een goede rapportage en dit zal geld opleveren!

De Google Analytics review aanvragen

Het opvragen van de analyse kan erg gemakkelijk. Goed om te weten is ook dat de analyse normaliter € 250,- waard is en wij hem gratis aan jou geven. Maar liefst 86% van de bedrijven die door ons geanalyseerd worden loopt omzet mis. Kortom, de kans is groot dat er nog een hoop interessante mogelijkheden voor jouw onderneming zijn.

Hoe kunnen wij de review gratis aanbieden

De review kost zoals gezegd normaliter dus € 250,- en wij bieden deze gratis aan. De vraag is echter: hoe is het mogelijk dat wij dit gratis aan kunnen bieden? De reden dat dit kan is omdat wij vervolgens een voorstel aan jou doen. Wij gaan graag voor jou aan de slag met het optimaliseren van de campagne. Dit is uiteraard vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast.

Meten is weten, onoverzichtelijke data overzichtelijk maken?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Statistieken vertellen veel

Google Analytics is belangrijk en dit is niet voor niets het geval. Wanneer je hiermee aan de slag gaat kan je gebruikmaken van een hoop interessante gegevens. Statistieken zeggen veel over een website.

Op basis hiervan is het mogelijk om tot verbeterpunten te komen. Wanneer wij voor jou aan de slag gaan met web analytics, dan kijken we naar verschillende punten. Zo kijken we onder andere naar het bereik en het verkeer van je website.

Hoe veel unieke bezoekers zijn er en hoe vaak keren deze terug? Hoe is men op jouw website terechtgekomen en welke pagina komen zij binnen? Wanneer wij met web analytics voor jou aan de slag gaan, dan maken wij gebruik van de tool Google Analytics.

Ben jij benieuwd naar welke kansen er voor jou zijn en wil je er alles aan doen om jouw website betere te laten renderen? Dan is het zeker aan te raden om aan de slag te gaan met Google Analytics en wij helpen jou hier graag bij.

Wanneer we aan de slag gaan met het schrijven van het meetplan bepalen we eerste wat we willen weten en welk doel we hebben. Het verzamelen van data is zeker een goed idee, echter is het zeer belangrijk om goed te filteren.

We hebben natuurlijk niks aan een flinke berg onbruikbare data. Juist daarom definiëren we in het meetplan welke data we gaan verzamelen en met welk platform we dit willen doen.

De volgende stap is het doorvoeren van technische wijzigingen in de website. Hierdoor is het mogelijk om vervolgens metingen te maken. Een mooi voorbeeld dat we je daarvan kunnen geven is Google Tag Manager.

Hiermee kunnen wij er namelijk voor zorgen dat additionele datalayers worden toegevoegd. Dit om vervolgens specifieke conversies en doelen te meten.

De platforms worden ingericht, dit om de data te verzamelen en vervolgens op de beste manier te verwerken. Een mooie manier om dit vervolgens te testen is met behulp van de real-time functionaliteit van Google Analytics. Wij zorgen ervoor dat dit zo goed mogelijk gebeurd.

Mocht je ervoor willen zorgen dat verschillende meetplatforms een gezamenlijk beeld vormen, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

Analytics brengt bijvoorbeeld het aantal aanvragen in kaart, AdWords de kosten en je CRM rapporteert de waarde van het aantal aanvragen.

Wij zorgen ervoor dat al deze platforms aan elkaar gekoppeld worden, zo krijg je zeer bruikbare data!

Is alle data verzameld, gekoppeld, maar ook verwerkt? Dan is het tijd om de rapportages te ontwikkelen. We voorzien vervolgens in de databehoefte van bijvoorbeeld de marketingafdeling, het management of bijvoorbeeld investeerders.

Het maken van sterke rapportages is erg belangrijk, echter is dit slechts een deel van het totale proces. We kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met bijvoorbeeld SEO, advertising, conversie optimalisatie en content marketing.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van groeispecialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe groeistrategieën.

We zijn een beetje tegen de stroom in en leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. We houden namelijk van transparantie en openheid van zaken. We vertalen jullie doelstellingen naar een online strategie en voeren deze vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier worden jullie volledig ontzorgt en krijgen jullie grip op jullie doelstellingen.