Google Ads

Google Ads is een uitstekend kanaal om mee te adverteren. Een online marketing strategie kan alleen uit Google Ads bestaan, maar Ads kan ook met andere online kanalen gecombineerd worden.

Je kunt bij ons een gratis Ads review ter waarde van € 250,- aanvragen. Je ontvangt van ons dan een rapport met tips om het rendement van je campagnes te verbeteren.

Vraag de Google Ads review aan

  • Gratis analyse ter waarde van € 250,-
  • Rapport vol verbeterpunten voor meer rendement
  • 85% van de bedrijven die we analyseren loopt omzet mis

Waarom is de review gratis?

Op basis van de Google Ads review doen wij een voorstel om jouw campagne te optimaliseren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De Google Ads review is gratis en geheel vrijblijvend.

Samen een strategische sparringsessie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Google Ads. Waarom is het belangrijk?

Eén van de meest doeltreffende marketingkanalen blijft Google Ads. Een platform waar potentiële klanten actief op zoek zijn naar een product of dienst welke jij aanbiedt en dan ook nog eens bovenaan staan met je product: wie wil dat nou niet?

Google Ads (voorheen Google Adwords) maakt dit allemaal mogelijk.

Als Google partner staan er meerdere professionals voor jou klaar om ook voor jou rendabele campagnes te realiseren.

Wij starten altijd met een uitgebreide analyse van de huidige situatie. Wat gaat er goed en wat heeft aandacht nodig. 

Aan de hand van de Google Ads review stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de online marketing doelen vast en spreken we af welke uitingen we gaan gebruiken in de advertenties.

Een goede campagne gaat of staat met een uitgebreide zoekwoordanalyse. Door inzichtelijk te maken op welke relevante zoekwoorden je allemaal vertoond kan worden, wordt er vanaf livegang al direct meetbare impact gerealiseerd. Daarnaast maken we ook inzichtelijk op welke irrelevante zoekwoorden we juist niet vertoond willen worden, om ook nog eens onnodige kosten te voorkomen en ons budget maximaal te gebruiken.

Op basis van het fundament richten we de campagnes in. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jou voorgelegd. De Google Ads set-up communiceren we via een duidelijke Google Spreadsheet.

Doelen stellen is één ding. Wij moeten uiteraard wel zeker weten dat jouw doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

Voordat je campagnes live gaan, controleren we je website. We lopen de conversie funnels door om te kijken welke onderdelen beter kunnen presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat het aantal conversies via je website stijgt en je een beter resultaat behaalt.

We voeren alle scripts en functionaliteiten door die ons gaan helpen bij het effectief managen van je campagnes. De scripts hebben we zelf ontwikkeld om zo effectief mogelijk de beste resultaten te behalen bij de juiste doelgroep.

Zo zorgen we ervoor dat er continu aan jouw campagne wordt gewerkt.

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Dit doen we middels een maandelijkse rapportage.

Zodra we successen boeken met Google Ads kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Naast adverteren met Google Ads kunnen we ook adverteren op social media kanalen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld Facebook, Linkedin, Instagram, Microsoft Advertising (voorheen Bings Ads) of Youtube zeer gericht inzetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt, het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief over de groeimogelijkheden adviseren.

Ook zullen we je adviseren of zoekmachine optimalisatie bij jouw bedrijf past.

De keuze of je er vervolgens mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen snelgroeiende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van groeispecialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe groeistrategieën.

We zijn een beetje tegen de stroom in en leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. We houden namelijk van transparantie en openheid van zaken. We vertalen jullie doelstellingen naar een online strategie en voeren deze vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier worden jullie volledig ontzorgt en krijgen jullie grip op jullie doelstellingen.