Online leadgeneratie

Vrijwel ieder bedrijf heeft als doel om meer klanten binnen te halen. Wij helpen je graag om door middel van online leadgeneratie nieuwe klanten te werven. Bij Rocket Marketing zijn we in staat om verschillende kanalen in te zetten voor het generen van nieuwe leads. Deze leads zetten we door naar jouw salesteam.

Een gratis analyse aanvragen

Wij bieden je graag een gratis analyse van je website of webshop (ter waarde van € 250,-) aan. Je ontvangt van ons dan een rapport vol met tips voor de groei van je bedrijf. Merendeel van de bedrijven die wij analyseren loopt omzet mis.

Na deze analyse bieden we je aan om je te helpen bij de groei van je bedrijf, maar de analyse is geheel vrijblijvend en gratis. Je beslist dus zelf of je online leadgeneratie hierna aan ons overlaat.

Samen een strategische sparringsessie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom is online leadgeneratie belangrijk?

Door middel van online leadgeneratie kun je potentiële klanten naar je website leiden en benaderen. Zodra er interesse is gewekt, is het belangrijk dat de potentiële klant actie onderneemt.

Vooral business-to-business (B2B) bedrijven kunnen veel baat hebben bij online leadgeneratie.

Er zijn verschillende vormen van online leadgeneratie. Door middel van zoekmachine geoptimaliseerde content kun je klanten bijvoorbeeld naar je website leiden.

Daar kunnen klanten een contactformulier invullen, een offerte aanvragen of een whitepaper downloaden. De gegevens van een lead kun je gebruiken om deze te benaderen en om te zetten in een klant.

Een voorbeeld van lead generation is om mensen via SEO content naar jouw website te krijgen om ze daar een whitepaper te laten downloaden. Ook kunnen ze op de website een contactformulier invullen voor een (gratis) offerte of (vrijblijvend) klantgesprek.

De gegevens van deze leads kun je vervolgens gebruiken om er een klant van te maken. De invulling van wat een lead nu precies inhoudt kan per campagne verschillen.

Bij online leadgeneratie stellen we vast welke technieken we kunnen inzetten om de interesse van potentiële klanten te wekken. Daarvoor kunnen we verschillende kanalen gebruiken.

De leads sturen we door naar jouw salesteam, zodat deze de leads om kan zetten naar klanten. Zo leidt online lead generatie ook tot meer verkeer en sales.

Online marketing SEO

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.