Zoekwoordenonderzoek

Het zoekwoordenonderzoek is de basis van iedere goed uitgedachte SEO strategie. Dankzij een zoekwoordenonderzoek wordt het helder op wat voor zoektermen je doelgroep zoekt.

Daarnaast wordt het zo ook duidelijk wat voor content je kunt creëren en of er kansen zijn die je nog onbenut laat.

Wij kunnen een gratis zoekwoordenonderzoek uitvoeren

Bij Rocket Marketing betaal je niets voor een zoekwoordenonderzoek ter waarde van € 250,- Je krijgt dan een zoekwoordenonderzoek dat volledig op maat voor jou is gemaakt.

Veel bedrijven lopen omzet mis en het is dus zeker geen slecht idee om even te controleren waar de kansen liggen voor jouw bedrijf.

Wij kunnen het zoekwoordenonderzoek gratis voor je uitvoeren, maar zullen je daarna nog een voorstel doen. We bieden dit zoekwoordenonderzoek gratis aan, omdat dit de basis is van verschillende online marketingtechnieken.

Of je hierna met ons in zee gaat is je eigen keuze. Het onderzoek voeren we echt geheel vrijblijvend uit.

Meer relevante bezoekers op je website?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom een zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren?

Wil je dat er bezoekers op jouw website terechtkomen vanaf de zoekmachines, dan is het zeer belangrijk dat je een zoekwoordenonderzoek laat uitvoeren. Door middel van een zoekwoordenonderzoek wordt het duidelijk waar jouw doelgroep naar zoekt om relevante diensten en producten te vinden.

Doordat het zoekgedrag van de klant duidelijk wordt, kun je jouw online marketing hierop aanpassen. Google toont gebruikers alleen relevante pagina’s, dus het is van belang dat jouw website hierop aangepast wordt.

Door middel van het zoekwoordenonderzoek wordt het ook duidelijk hoe vaak er op specifieke zoekwoorden gezocht wordt. Wellicht dat je zelfs een product of dienst ontdekt die zeer interessant kan zijn om aan te bieden.

Kies je voor een zoekwoordenonderzoek, dan ontdek je dus welke kansen er binnen jouw branche voor het oprapen liggen en hoe je jouw SEA en SEO campagnes het best kunt opzetten.

Wij voeren graag een grondig zoekwoordenonderzoek voor je uit. Daarvoor maken we graag nog even kennis met jouw bedrijf.

Zo krijgen we een goed overzicht van jouw diensten en producten. Daarnaast gaan we ook na hoe het met de concurrentie zit. Jouw belangrijkste diensten en producten krijgen bij ons de prioriteit.

We beginnen doorgaans met een suggestief zoekwoordenonderzoek. Dit onderzoek is vooral interessant als je onlangs een nieuwe website hebt gemaakt of gewoon nog nooit aan zoekmachineoptimalisatie hebt gedaan.

We starten met een aantal zoekwoorden en gaan vervolgens na welke suggesties de keyword planner van Google ons geeft. Op die manier kunnen we bepalen welke kansen er zijn.

Als jouw website al een langere tijd bestaat, kunnen we ook een intern zoekwoordenonderzoek uitvoeren. We kijken dan naar op welke zoekwoorden je website nu al in de eerste 100 zoekresultaten van Google te vinden is.

Zo kunnen we een beeld vormen van hoe Google jouw website beoordeelt. We kijken ook naar hoe relevant deze keywords voor je website zijn. Zo kunnen we vaststellen welke zoekwoorden prioriteit hebben.

We kijken niet alleen naar jouw eigen bedrijf, maar gaan ook na hoe het met je concurrenten zit. Door middel van een zoekwoordenonderzoek bij je concurrenten kunnen we voor je controleren welke zoekwoorden interessant zijn en ideeën opdoen.

Mogelijk biedt je concurrent zelfs producten of diensten aan die jij zelf nog niet aanbiedt. Zo ontdekken we of je momenteel nog kansen onbenut laat.

Zodra het zoekwoordenonderzoek is afgerond kunnen we de resultaten uit het onderzoek gebruiken om de website te optimaliseren.

We zullen het plan van aanpak goed met je bespreken en wachten op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Niet alleen zullen we nieuwe pagina’s met de juiste content toevoegen, maar we verbeteren de website ook op gebied van technisch en on-page SEO.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.