Magento 2-webshops

Wil je een succesvolle webshop beginnen, dan is het belangrijk dat je om te beginnen een goed CMS hebt. Een van de betere content managing systemen is bijvoorbeeld Magento 2.

Dit CMS kent veel functionaliteiten waardoor je een zeer goede basis hebt. Magento 2 is een systeem dat je kunt gebruiken als je 75 producten verkoopt, maar ook als je meer dan 100.000 producten wilt aanbieden. Ongeacht de branche waarin je actief bent, kunnen wij je helpen met het opzetten van een Magento 2 webshop.

Waarom Magento 2?

Magento 2 kent een aantal belangrijke voordelen.

  • Je hebt ontzettend veel vrijheid
  • Talloze plugins die je kunt gebruiken
  • Je kunt gemakkelijk uitbreiden

Magento 2 is bovendien een CMS dat pagina’s standaard van metadata voorziet. Daardoor is het platform ook erg zoekmachinevriendelijk.

Magento 2 is zeer flexibel en je kunt het CMS eenvoudig aan andere platforms koppelen. Zo kun je Magento bijvoorbeeld koppelen aan Bol.com.

Een nieuwe webshop die past bij jou online marketing strategie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Welke functionaliteiten kent Magento 2?

Magento 2 heeft standaard al veel functionaliteiten, waardoor het de perfecte basis vormt voor een webwinkel. Ook de basis voor SEO en SEA is zeer goed.

Multistore

Als je verschillende websites met hetzelfde aanbod wilt opzetten, is Magento ook een zeer goede keuze. Zo kun je bijvoorbeeld webshops in verschillende talen maken. Je kunt de verschillende websites gemakkelijk beheren vanuit één omgeving.

Voorraadbeheer

De voorraden van je webshop zijn eenvoudig te beheren met Magento. Wanneer je verschillende voorraden voor je webshop hebt, dan kun je dit ook vanaf één punt beheren.

Gerelateerde producten tonen

Het is met Magento mogelijk om gerelateerde producten aan de gebruiker te tonen.

Kortingscoupons

Je kunt zelf coupons aanmaken en instellen. Zo kun je bepaalde gebruikers een korting geven, maar je kunt de coupons bijvoorbeeld ook uitdelen als onderdeel van een marketingcampagne.

Prijzen beheren

Ook de prijzen van je producten kun je steeds eenvoudig beheren. Je kunt er ook voor kiezen om aanbiedingen te creëren, voor losse producten, maar ook voor bundels.

Verschillende variaties

Verkoop je verschillende variaties van een product, zoals verschillende kleuren of maten? Dan maak je in Magento 2 ook eenvoudig variaties aan.

Een unieke webshop laten realiseren

Bij Rocket Marketing kunnen we een webshop volledig op maat voor je maken. Zo krijg je een webshop die goed bij je bedrijf past en perfect op je website aansluit.

Wij maken de website volledig from scratch en werken dus niet met standaard templates. Bij ons kun je zeker zijn van maatwerk. Je krijgt van ons een snelle webshop die zo geoptimaliseerd is dat er geen sprake is van overbodige code.

Om te beginnen bespreken we uitvoerig met je welke functies de webshop moet hebben en hoe de webshop verder ingevuld moet worden.

Wanneer we jouw wensen op papier hebben gezet, maken we een eerste ontwerp. Vervolgens krijg je de ruimte om feedback te geven. Zo ontwerpen we een webshop die volledig op jouw wensen aansluit.

Zodra je het ontwerp hebt goedgekeurd, zullen we de webshop gaan realiseren. We beginnen met het maken van de achterkant van de website. Ondertussen wordt het ontwerp geïmplementeerd, zodat de webshop de gewenste uitstraling krijgt.

Staat de webshop klaar, dan zullen we deze eerst nog testen. Tijdens het testen komen alle functionaliteiten aan bod en testen we de webshop tevens op snelheid en efficiëntie. Als we zien dat alles naar behoren werkt, kunnen we webshop voltooien.

Zodra we de webshop bij jou hebben opgeleverd, kun je een week lang kijken hoe de webshop werkt. Dit noemen we de acceptatietest. Na deze test kun je met ons delen wat je van de webshop vind en kunnen we eventueel nog aanpassingen verrichten.

Zodra de webshop staat, moeten we ervoor zorgen dat de webshop ook goede content heeft. Wanneer dat niet het geval is, zal de webshop nooit optimaal presteren. Belangrijk is ook dat de content geoptimaliseerd is voor een verbeterde vindbaarheid in de zoekmachines.

Online marketing

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.