WordPress websites

Wil je online succes boeken, dan heb je om te beginnen een goede website nodig die op je bedrijf aansluit. Kies je ervoor om WordPress websites door ons te laten ontwerpen, dan bepaal je precies wat voor content en ontwerp je ontvangt.

Bij Rocket Marketing heb je ontzettend veel mogelijkheden. Niet alleen kunnen we je website vormgeven, maar ook kunnen we deze van de juiste plug-ins voorzien. Iedere website wordt op maat gemaakt, aan de hand van jouw persoonlijke eisen. Krijg je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!

De voordelen van een WordPress website

Kies je voor Rocket Marketing, dan kun je altijd contact opnemen met ons WordPress-team. Ons team ontwerpt jouw website op maat met een origineel webdesign. Dat blijft ook gelden nadat de website voltooid is. Je hebt ontzettend veel keuze uit verschillende plug-ins en bovendien wordt je website altijd versleuteld.

Onze werkwijze

Bij Rocket Marketing staat een persoonlijk team voor je klaar om jou te helpen bij het behalen van je doelstellingen.

Wij zorgen er niet alleen voor dat je website er prachtig uitziet, maar zorgen er ook voor dat de website functioneel is en bijdraagt aan het behalen van je doelen. We houden je tijdens het ontwikkelen van de website steeds op de hoogte van de voortgang. Voordat de website live gaat, zullen we deze eerst goed testen.

Pas zodra je ons een akkoord hebt gegeven, gaat de website online.

Een moderne WordPress website op maat

Wij zullen altijd een website creëren die goed zichtbaar is op ieder apparaat. Daarnaast optimaliseren we de WordPress websites, zodat deze goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Wil je bepaalde betaalopties, een agendamodule of andere koppelingen? Dan kunnen we dit ook realiseren. Daarnaast kunnen we de website uitbreiden met een advertentiecampagne. Bij Rocket Marketing heb je simpelweg ontzettend veel mogelijkheden.

Tip! Lees ons blog over hoe WordPress werkt en wat WordPress is om meer te ontdekken over dit fijne content management systeem.

Ook na de oplevering blijven we voor je klaar staan

Wij zorgen ervoor dat je WordPress website voorzien is van een SSL-certificaat. Zo is je website steeds goed beveiligd, omdat al het dataverkeer versleuteld wordt.

Wij zorgen er bovendien voor dat je website steeds up-to-date is, dus daar hoef je zelf geen rekening mee te houden. De content van je website kun je eenvoudig zelf aanpassen. Heb je hulp nodig of vragen over je website? Dan kun je altijd bij ons team terecht voor ondersteuning.

Een nieuwe website die past bij jou online marketing strategie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

TEKST

Om te beginnen bespreken we uitvoerig met je welke functies de webshop moet hebben en hoe de webshop verder ingevuld moet worden.ATEKST

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van groeispecialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe groeistrategieën.

We zijn een beetje tegen de stroom in en leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. We houden namelijk van transparantie en openheid van zaken. We vertalen jullie doelstellingen naar een online strategie en voeren deze vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier worden jullie volledig ontzorgt en krijgen jullie grip op jullie doelstellingen.