Microsoft Advertising

Microsoft advertising (voorheen Bing Ads) is een must geworden in de marketingmix. Wil jij weten of Microsoft Advertising, voorheen Bing Ads, ook voor jou interessant is? Onze specialisten zoeken dit graag voor je uit!

Waarom de Microsoft advertising review?

  • Gratis analyse ter waarde van € 250,-
  • Duidelijke calculatie van de te verwachten opbrengsten
  • Een datagedreven stappenplan voor Microsoft Advertising

Waarom is de review gratis?

Op basis van de Microsoft Advertising review doen wij een voorstel om jouw campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is gratis en geheel vrijblijvend.

Samen een strategische sparringsessie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Microsoft advertising. Waarom is het belangrijk?

Microsoft advertising is een simpele, maar unieke kans. Vaak wordt er neergekeken op deze zoekmachine, maar dit is onterecht. Het kent weliswaar niet de volumes van Google Ads, maar wel een lagere concurrentiestrijd en lagere CPC’s.

Microsoft Ads is een kanaal welke eigenlijk niet mag ontbreken in een online marketingmix waarbij je ook Google Ads inzet.

Middels het bouwen van een goede verbinding tussen Google Ads en Microsoft Ads kunnen wij zeer efficiënt jouw campagnes managen. Onze Advertising specialisten hebben jarenlange ervaring en denken graag op strategisch niveau met jou mee.

Onze Microsoft advertising review stelt vast welke onderdelen moeten worden opgepakt. Daarnaast stelt de review doelen vast en wordt er afgesproken welke uitingen we gaan gebruiken in de Microsoft advertenties.

Een uitgebreide zoekwoordanalyse kan een campagne maken of kraken. In een zoekwoordanalyse wordt inzichtelijk op welke relevante zoekwoorden je vertoond kunt worden. Door hierop in te spelen, wordt er vanaf livegang al direct meetbare impact gerealiseerd. Om onnodige kosten te voorkomen en het budget maximaal te benutten, wordt er ook inzichtelijk gemaakt op welke irrelevante zoekwoorden we juist niet getoond willen worden.

Op basis van de analyse richten we de Microsoft Ads campagnes in. Dit doen we uiteraard samen met jou! De Microsoft Ads set-up communiceren we via een duidelijke Spreadsheet.

Doelen stellen is makkelijk, maar wij doen er ook alles aan om je gestelde doelen te behalen en daarom meten we de doelen. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

Voordat je campagnes live gaan, controleren we je website. We lopen de conversie funnels door. Dit doen we zodat we kunnen kijken welke onderdelen beter kunnen presteren. Op deze manier zorgen we ervoor dat het aantal conversies via je website stijgt.

Voor het effectief managen van je campagnes, voeren we alle scripts en functionaliteiten door. Om zo effectief mogelijk de beste resultaten te behalen, hebben we deze scripts zelf ontwikkeld. Hiermee zorgen we ervoor dat er continu aan jouw Microsoft Ads campagne wordt gewerkt.

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Dit doen we middels een maandelijkse rapportage.

Zodra we successen boeken met Microsoft Ads, kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld op social media kanalen door Facebook adverteren, Linkedin adverteren, Instagram adverteren of Youtube adverteren zeer gericht in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt, het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of je er vervolgens mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.