Microsoft Advertising

Microsoft Advertising, weleens overwogen, maar misschien snel terzijde geschoven? Dat zou een gemiste kans kunnen zijn. Hoewel deze zoekmachine niet dezelfde schaal heeft als Google Ads, biedt het enkele unieke voordelen die het absoluut de moeite waard maken om te verkennen.

Microsoft advertising (voorheen Bing Ads) is een must geworden in de marketingmix. Wil jij weten of Microsoft Advertising voor jou merk of bedrijf ook interessant is? Onze specialisten zoeken dit graag voor je uit!

Wat houdt de Microsoft advertising review in?

  • Gratis analyse ter waarde van € 250,-
  • Duidelijke calculatie van de te verwachten opbrengsten
  • Een datagedreven stappenplan voor Microsoft Advertising

Waarom is de review gratis?

Op basis van de Microsoft Advertising review doen wij een voorstel om jouw campagne in te richten. Veel bedrijven gaan op ons voorstel in, maar die keuze is geheel aan jou. De review is gratis en geheel vrijblijvend.

Samen een strategische sparringsessie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom is Microsoft advertising belangrijk?

Een van de opvallende voordelen van Microsoft Ads is de lagere concurrentiestrijd. Terwijl Google Ads vaak verzadigd is met adverteerders die vechten om dezelfde zoekwoorden, biedt Microsoft Advertising een kans om op te vallen in een minder drukke arena. Dit betekent dat jouw advertenties meer aandacht kunnen krijgen en dat je minder hoeft te betalen voor kost per klik (CPC).

Maar waarom is Microsoft Advertising belangrijk in je online marketingmix? Het antwoord ligt in diversificatie. Het is niet verstandig om al je eieren in één mandje te leggen, zelfs als dat mandje Google Ads is. Door Microsoft Advertising toe te voegen aan je strategie, diversifieer je jouw online aanwezigheid en verklein je het risico van afhankelijkheid van één enkel platform.

Bovendien heeft Microsoft Advertising een aanzienlijk publiek. Denk aan alle Windows-gebruikers die dagelijks gebruikmaken van Microsoft-producten zoals Bing, Edge en meer. Dit biedt een kans om specifieke doelgroepen te bereiken die mogelijk niet zo actief zijn op andere platforms.

Kortom, Microsoft Advertising is geen platform om te negeren. Het biedt een unieke kans om je online bereik te vergroten, de concurrentie te verminderen en je online marketingmix te diversifiëren. Dus, waarom is Microsoft Advertising belangrijk? Omdat het je de kans biedt om nieuwe hoogten te bereiken in je digitale marketinginspanningen en je merk naar nieuwe doelgroepen te brengen. Aarzel niet langer en ontdek de mogelijkheden die deze onderschatte kans te bieden heeft!

Door een solide brug te slaan tussen Google Ads en Microsoft Ads, kunnen we jouw campagnes buitengewoon effectief beheren. Onze team van Advertising experts beschikt over uitgebreide ervaring en staat klaar om op strategisch niveau met jou samen te werken.

Onze evaluatie van Microsoft Advertising identificeert de gebieden die aandacht verdienen. Bovendien stelt de evaluatie concrete doelstellingen vast en wordt er overeengekomen welke boodschappen we zullen gebruiken in de Microsoft advertenties.

Een grondig zoekwoordenonderzoek kan het succes van een campagne bepalen. Deze analyse onthult welke relevante zoekwoorden kansen bieden voor jouw zichtbaarheid. Het juist benutten van deze zoekwoorden resulteert in meetbare impact vanaf de lancering. Daarnaast is het essentieel om onnodige kosten te vermijden en het budget optimaal te benutten, daarom identificeren we ook welke irrelevante zoekwoorden we willen vermijden om de efficiëntie te maximaliseren.

Met de bevindingen van de analyse in gedachten, zetten we samen met jou de Microsoft Ads campagnes op. We geloven in transparante samenwerking en delen de details van de Microsoft Ads configuratie met jou via een heldere spreadsheet.

Doelen vaststellen is een belangrijke eerste stap, maar wij gaan nog een stap verder. Wij streven actief naar het behalen van de door jou gestelde doelen en dat doen we door voortdurend de voortgang te meten. Om deze reden configureren we Google Analytics op een zodanige manier dat zowel jij als wij een glashelder inzicht hebben in de behaalde resultaten. Meetbaarheid staat centraal in ons proces, want alleen door voortdurende monitoring en analyse kunnen we samen de gewenste successen behalen.

Vóór de lancering van je campagnes, nemen we grondig je website onder de loep. We analyseren de conversiepaden in detail, met als doel om verbeteringen te identificeren. Deze cruciale stap stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat het aantal conversies via jouw website aanzienlijk zal toenemen.

We lichten alvast een tipje van de sluier op: zorg ervoor dat je website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en snel. Een naadloze gebruikerservaring en snelle laadtijden zijn noodzakelijk om bezoekers te converteren in klanten. Vergeet niet om regelmatig de prestaties van je website te monitoren en te blijven optimaliseren voor de beste resultaten.

Voor een doeltreffend beheer van jouw campagnes passen we alle benodigde scripts en functionaliteiten toe. Wat ons onderscheidt, is dat we deze scripts zelf hebben ontwikkeld om de allerbeste resultaten te garanderen. Met deze op maat gemaakte scripts zorgen we ervoor dat jouw Microsoft Ads campagne voortdurend geoptimaliseerd is, wat jou blijvend succes oplevert.

Automatisering is geweldig, maar er blijven toch altijd puntjes liggen die alleen door mensen gezien worden. Daarom voeren we maandelijks een handmatige verbetering aan je campagnes uit. Nadat de campagnes live zijn gegaan, zetten we een versnelling hoger door maandelijkse sprints uit te voeren om de resultaten te optimaliseren. We stellen duidelijke doelstellingen en zorgen voor een helder inzicht in de behaalde resultaten. Dit bereiken we door middel van een maandelijkse rapportage, waarmee we jouw succes op de voet volgen en blijven streven naar groei.

Zodra we successen boeken met Microsoft Ads, kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld op social media kanalen door Facebook adverteren, Linkedin adverteren, Instagram adverteren of Youtube adverteren zeer gericht in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt, het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of je er vervolgens mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

Online marketing overleg

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.