Online marketingbureau Rocket Marketing

Rocket Marketing is jouw full-service online marketingbureau. Met een no-nonsense cultuur en gedreven specialisten, werken we aan online marketingstrategieën op maat. We staan altijd voor je klaar en hebben originele ideeën om jouw bedrijf te laten groeien. Bovendien benutten we kansen die anderen laten liggen. Ben je klaar om je doelstellingen te bereiken en grip te krijgen op online marketing? Laten we samenwerken en jouw unieke online marketingplan stap voor stap uitvoeren. Ontdek vandaag nog de transparante en open werkwijze van Rocket Marketing!

Aan de slag met online marketing?

Ons kantoor in Amsterdam

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks telefonisch contact met ons opnemen tussen 09:00 en 17:30, mailen kan natuurlijk 24/7.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

Robert Pronk
www.stsonstage.com
Lees verder
Naast onze social ads gaat binnenkort onze nieuwe website live, wij zijn blij met het nieuwe vernieuwde ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep zeer goed, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!
Sebastiën Brugman
www.blueiron.nl
Lees verder
Wij zijn heel blij met deze full service online marketeers. Ze beheersen alle facetten van online marketing (website development & optimalisatie, SEO, SEA, Google Ads, Social Media advertising etc), zijn zeer kundig en snel. Daarnaast hebben al hun mensen veel ervaring. Samenwerken met Rocket Marketing is echt een aanrader.
Sportplaza Hillegom
www.sportplaza-hillegom.nl
Lees verder
Rocket Marketing helpt je waar nodig en denkt vooruit. Eerste gesprek voelde gelijk goed. Erg blij met de vernieuwde website, en de aftersales is goed!
Robert de Vries
www.robertdevriestweewielers.nl
Lees verder
Rocket Marketing heeft mijn verwachtingen overtroffen! Als eigenaar van een klein bedrijf was ik op zoek naar een marketingbureau dat mijn online aanwezigheid kon verbeteren en mijn merkbekendheid kon vergroten. Rocket Marketing heeft dat en meer geleverd.
Vorige
Volgende

Online marketing blog

De online marketingwereld verandert in een razend tempo. Wil je op de hoogte wilt blijven van deze veranderingen? Lees dan online marketing blogs!

Wat vind je op het online marketing blog?

Als je op zoek bent naar frisse, inspirerende en waardevolle informatie over marketing, dan is ons marketingblog een absolute aanrader.

Het mooie van de artikelen is dat ze niet alleen relevante en actuele informatie over de marketingwereld bieden, maar ook op een toegankelijke manier presenteren, waardoor het gemakkelijk te begrijpen en te implementeren is.

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde marketingprofessional bent of een beginner die zijn weg zoekt in het veld, de artikelen zijn zowel informatief als inspirerend voor iedereen. We leggen complexe marketingstrategieën in eenvoudige bewoordingen uit, zodat je de essentie gemakkelijk kunt begrijpen en de strategieën in je eigen bedrijf kunt implementeren.

Bovendien delen we niet alleen kennis, maar ook ervaringen en inzichten uit de echte wereld. Het is niet alleen theorie; het zijn praktische, beproefde technieken en strategieën die zijn getest in de loop van vele jaren, in verschillende sectoren en bedrijfsgroottes. Dit betekent dat je niet alleen leert wat werkt, maar ook hoe je het kunt toepassen in je eigen situatie.

Bovendien hebben de blogs een mooie mix van trends, casestudies en praktische tips. Ze geven je niet alleen een grondige kennis van marketingprincipes, maar bieden je ook de tools om deze principes toe te passen en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Wij gaan de uitdaging aan

Rocket Marketing gaat graag de uitdaging aan en helpt je onder andere met de volgende online marketing onderdelen:

Rocket Marketing helpt je bij het definiëren van een strategie voor online marketing van jouw bedrijf. Dit doen we aan de hand van een analyse van de huidige verkoop- en marketingactiviteiten van jouw bedrijf. We bekijken waar de kracht van jouw organisatie ligt en waar mogelijkheden voor verbetering zijn.

Onze SEO-specialisten optimaliseren je website om hoger in de Google te komen, wat helpt om meer (gratis) organische bezoekers aan te trekken. We maken content, schrijven blogs, optimaliseren landingspagina’s, voeren off-page SEO uit en meer.

Zoekmachines gebruiken links om het web te doorzoeken en beoordelen mede aan de hand van het linkprofiel hoe hoog jouw website in de zoekresultaten moet verschijnen. Door meer hoogwaardige links naar je website te krijgen, geef je aan zoekmachines het signaal dat je website waardevolle informatie bevat, wat kan leiden tot hogere posities in de zoekresultaten.
Rocket Marketing bouwt een samenwerkingen op met influencers, bloggers en andere relevante websites in jouw branche. We bieden gastblogs aan en werken aan gezamenlijke projecten, die dan op hun beurt weer linken naar jouw website. Daarnaast zorgen we dat jouw website bij relevante directories en beoordelingswebsites is ingediend, wat ook kan leiden tot waardevolle backlinks.

Door gerichte advertentiecampagnes te runnen op verschillende online kanalen, kan Rocket Marketing de zichtbaarheid van je merk en het bereik bij potentiële klanten vergroten. Anders dan bij traditionele marketing zijn de resultaten van online advertenties meetbaar. Door op basis van data beslissingen te maken, ligt succesvol online adverteren binnen handbereik.

Als jouw bedrijf een nieuw ontwerp voor de website nodig heeft of als je huidige website aan een update toe is, helpt Rocket Marketing je daarbij. We zijn gespecialiseerd in het maken van snelle, moderne websites in WordPress. Voor het ontwerp en de ontwikkeling van webshops werken we met WooCommerce.

Een effectieve social media marketingstrategie begint met het creëren van boeiende, relevante content voor het specifieke platform. We maken onder andere blogposts, video’s, infographics, en meer. Daarnaast helpen we je met gerichte advertenties. Social media platforms zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn hebben gedetailleerde targeting opties. Daarmee richten we de advertenties direct op jouw specifieke doelgroep.

Om de conversieratio te verhogen, moet je een gebruiksvriendelijke, snelle en mobiel geoptimaliseerde website hebben met duidelijke call-to-actions. Daar zorgen wij voor. We maken gebruik van A/B-testen om de meest effectieve elementen te ontdekken. Ook verhogen we het vertrouwen door recensies te tonen en creëren we waardevolle content. En ten slotte zorgen we voor een eenvoudig en snel checkout-proces. Het continue testen en optimaliseren van deze factoren helpt om te bepalen wat het beste werkt voor jouw specifieke publiek en niche.

Wil je eerst weten waar de uitdagingen zich bevinden? Neem contact voor een gratis analyse.

Eén van onze specialisten voert een gratis en vrijblijvende analyse van de online marketing van jouw bedrijf uit om de huidige situatie en kansen in kaart te brengen. Of hier zelfstandig mee aan de slag gaat of ons inschakelt voor de werkzaamheden is aan jou.

Daag jij ons uit voor je volgende project?