Growth hacking

Door middel van growth hacking kan een bedrijf groeien terwijl er minimaal geïnvesteerd wordt. Bij Rocket Marketing staat groei altijd centraal en zijn we altijd bezig met het bedenken van nieuwe groeistrategieën. Growth hacking kan interessant zijn voor ieder bedrijf.

Een gratis growth hacking analyse

Bij Rocket Marketing bieden we je graag een gratis growth hacking analyse. Deze analyse heeft een waarde van € 250,- Bij ons krijg je deze analyse echter geheel gratis en vrijblijvend. Na de analyse bieden wij je aan om je te helpen met je groeistrategie, maar je hoeft daar uiteraard niet op in te gaan.

Naar aanleiding van onze analyse ontvang je een uitgebreid rapport. Hoogstwaarschijnlijk blijkt uit de analyse dat je omzet misloopt. 85% van de bedrijven die we analyseren loopt namelijk omzet mis.

Samen een strategische sparringsessie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom growth hacking aan te raden is

Growth hacking is een combinatie van marketing, data en techniek. Door middel van out-of-the-box denken wordt er een groei gerealiseerd. Ook beschikken we bij Rocket Marketing over veel ervaring die we kunnen toepassen om groei te realiseren. Door in growth hacking te investeren, kan de omzet van jouw bedrijf toenemen.

Bij Rocket Marketing weten we de doelgroep goed in kaart te brengen en passende strategieën te bedenken. Bij growth hacking blijven we tests uitvoeren om te controleren of dit tot groei leidt. Wanneer dat niet het geval is stoppen we de test.

Wanneer de techniek werkt, zullen we deze verder ontwikkelen. Door middel van deze experimenten slagen we erin om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we goed in samenwerken en beschikken we over veel ervaring en kennis.

We zijn in staat om technieken als contentmarketing, SEO en zoekmachine adverteren op de juiste manier in te zetten om het optimale resultaat te behalen.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.