Contentmarketing

Goede content is zeer belangrijk, maar het maken van goede content kan een uitdaging vormen. Welke kanalen kun jij het best inzetten om de content te delen en hoe kun je jouw doelgroep het best aanspreken.

Bij Rocket Marketing weten we hoe we een effectieve contentmarketing strategie kunnen opzetten voor jouw bedrijf. Wij helpen je om jouw doelgroep te overtuigen en te informeren door middel van goede content.

Een gratis brainstormsessie aanvragen ter waarde van € 250,-

Wij denken graag met je mee over jouw content tijdens een gratis brainstormsessie. Tijdens die sessie geven we je een goed inzicht in de kansen die er voor jouw bedrijf zijn op het gebied van contentmarketing.

Ook kunnen we de content marketing funnel uitwerken. Zo kun je na de brainstormsessie jouw contentmarketing strategie volledig uitwerken.

We bieden de brainstormsessies gratis aan, omdat content een belangrijke rol speelt en veel bedrijven besluiten om na deze sessies met ons in zee te gaan.

Of jij ook een samenwerking met ons aangaat na de brainstormsessie, kun je zelf beslissen.

Sluit jou content goed aan bij jou doelgroep?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom is contentmarketing zo belangrijk?

Het doel van contentmarketing is om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten aan je bedrijf te binden. Als je goede informatieve content levert, komt je bedrijf al snel betrouwbaarder over en laat je zien dat de klant binnen jouw bedrijf centraal staat.

Er zijn allerlei verschillende vormen van content. Denk bijvoorbeeld aan SEO-content, blogs, whitepapers en social media berichten. Met behulp van content verbeter je de relatie tussen jou en de klant, waardoor je meer conversies krijgt.

Bij Rocket Marketing hebben we verschillende ervaren contentspecialisten in dienst. Wij creëren content voor allerlei soorten bedrijven.

Ook voor jouw bedrijf kunnen we professionele content maken die goed aansluit op de doelgroep, missie en visie van jouw bedrijf. We kunnen content creëren voor ieder kanaal.

Zo zijn we bij Rocket Marketing in staat om potentiële klanten volledig door de customer journey te leiden.

Dan helpen wij jou daar graag bij. We gaan goed na hoe jouw content er momenteel uitziet en gaan op basis daarvan aan de slag.

Zodra we een strategie hebben uitgewerkt, vragen we jou om akkoord te gaan. Je kunt iedere vorm van content overlaten aan onze specialisten.

Wij werken een complete contentstrategie voor je uit. Zo weten we precies wat er verbeterd moet worden en wat voor content we moeten creëren.

We stellen duidelijke targets, zodat we steeds een goed beeld hebben van onze prestaties. Ongeacht wat voor content je door ons laat creëren, wij zorgen ervoor dat de resultaten uitstekend zullen zijn.

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. Het is een verzamelnaam voor alle technieken die als doel hebben om de ranking in de zoekmachines te verbeteren.

Onze specialisten weten precies hoe ze SEO content moeten inrichten. Zo krijgt jouw website een betere positie in Google en andere zoekmachines en krijg je bovendien meer conversies.

Onze specialisten kunnen SEO content creëren voor diverse pagina’s, waaronder categoriepagina’s en productpagina’s.

Onze specialisten schrijven niet alleen content die tot een betere positie in de zoekresultaten leidt. We schrijven bijvoorbeeld ook creatieve content, waarmee je potentiële klanten kunt inspireren.

Creatieve content is een uitstekende vorm van branding en zorgt voor klantenbinding. Wanneer we creative content schrijven is het doel niet per se om te verkopen, maar willen we vooral een boodschap delen.

Doordat je doelgroep jouw bedrijf zo beter leert kennen, zullen ze een positief beeld van je merk krijgen. Dat zal uiteindelijk ook tot meer conversies leiden!

Social media is niet meer weg te denken uit deze tijd. Er zijn diverse social media kanalen die je kunt gebruiken. Het is echter moeilijk om al deze kanalen steeds up-to-date te houden.

Zodra we samen met jou hebben afgesproken wat de doelen zijn en hoe we ons profileren, kunnen wij steeds nieuwe content voor je online zetten. Wij creëren content voor diverse kanalen, namelijk Facebook, Instagram en LinkedIn.

Wil je een product onder de aandacht brengen, dan is PR zeer belangrijk. Met PR-berichten creëer je namelijk naamsbekendheid en zorg je ervoor dat men meer vertrouwen in je bedrijf krijgt.

Door middel van PR-teksten kun je als het ware een autoriteitspositie bemachtigen. Je laat met goede content zien dat jij over kennis van zaken beschikt. Wij kunnen jou helpen om professionele PR-berichten te creëren en te verspreiden. Zo krijgt jouw bedrijf veel publiciteit.

E-mailmarketing is een goede manier om de doelgroep te benaderen. Echter, moet jouw mailtje wel opvallen tussen alle andere mails die iemand ontvangt. Daarom is het belangrijk om een goede strategie te hebben.

Wij weten hoe we resultaat kunnen boeken met e-mailmarketing en ontwikkelen een goede strategie voor jouw bedrijf. Zo kun je klanten werven, maar ook de relatie met een bestaande klant verbeteren.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.