Contentmarketing

Goede content is onmisbaar, maar goede content maken is niet altijd eenvoudig. Wat spreekt jouw doelgroep bijvoorbeeld aan en hoe spreek jij hen aan? Dat is handig om te weten voor je gaat creëren. Bovendien moet je weten op welke kanalen je jouw content het beste kunt delen.

Bij Rocket Marketing weten we hoe we een effectieve contentmarketingstrategie kunnen opzetten voor jouw bedrijf. Wij helpen je om jouw doelgroep te overtuigen en te informeren met ijzersterke content.

Vraag de gratis brainstormsessie aan ter waarde van € 250,-

Wij denken graag met je mee over de inhoud van jouw website en jouw socials tijdens een gratis brainstormsessie. Tijdens die sessie geven we je inzicht in de kansen die er voor jouw bedrijf zijn op het gebied van contentmarketing.

Daarnaast kunnen we de contentmarketing funnel voor je uitwerken. Daarmee kun je na de brainstormsessie jouw contentmarketingstrategie vormgeven en in gang zetten.

We bieden de brainstormsessies gratis aan, omdat content een belangrijke rol speelt voor online marketing. Ondanks dat de sessie gratis en vrijblijvend is, kiezen veel bedrijven ervoor om na deze sessies met ons in zee te gaan.

Of jij ook een samenwerking met ons aangaat na de brainstormsessie, laten we helemaal aan jou over.

Sluit jou content goed aan bij jou doelgroep?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom is contentmarketing zo belangrijk?

Contentmarketing, wat een feest van mogelijkheden! Het is de vrolijke goochelaar die nieuwe klanten uit de hoge hoed tovert en bestaande klanten laat glimlachen. Hoe? Nou, door gewoonweg geweldige, informatieve inhoud te bieden. Stel je voor: je bedrijf straalt betrouwbaarheid uit en laat zien dat klanten koning zijn.

Laten we niet vergeten over de vrolijke variëteit aan contentvormen. Van SEO-artikelen die je vindbaarheid een boost geven tot blogs die verhalen vertellen, van white papers die je wijsheid aantonen tot social media berichten die zorgen voor een gezellig praatje. Deze mix van content verbetert de relatie tussen jou en je klanten, waardoor je meer conversies krijgt.

Denk aan SEO-content als je persoonlijke gids in de wereld van zoekmachines, en social media berichten als je dagelijkse koffiekransje met klanten. Samen zorgen ze voor een dynamische, interactieve ervaring.

In een wereld waar consumenten keuzes te over hebben, helpt contentmarketing je om op te vallen, en wel op een manier die zowel informatief als vermakelijk is. Het is niet alleen een manier om je verhaal te vertellen, het is je podium om te schitteren en je publiek te betoveren.

Dus, waarom contentmarketing? Omdat het je de kans geeft om je klanten te laten zien hoe geweldig je bent, op een manier die even leuk als effectief is. Het is jouw kans om te stralen in de digitale wereld en een blijvende indruk achter te laten. Klaar voor de show?

Online marketing
Content

 

Natuurlijk staan wij te trappelen om jou te helpen! Laten we eerst eens kijken naar jouw huidige content. We onderzoeken, analyseren en toveren vervolgens een plan uit onze hoge hoed dat precies bij jou past.

Et voilà, we rollen onze uitgewerkte strategie voor je uit als een rode loper. Jouw ‘ja-woord’ is alles wat we nodig hebben om de magie te laten beginnen. Geef ons het groene licht en onze specialisten gaan aan de slag met elke vorm van content die je maar kunt bedenken. Jouw contentdromen? Wij maken ze waar!

 

Natuurlijk staan wij te trappelen om jou te helpen! Laten we eerst eens kijken naar jouw huidige content. We onderzoeken, analyseren en toveren vervolgens een plan uit onze hoge hoed dat precies bij jou past.

Et voilà, we rollen onze uitgewerkte strategie voor je uit als een rode loper. Jouw ‘ja-woord’ is alles wat we nodig hebben om de magie te laten beginnen. Geef ons het groene licht en onze specialisten gaan aan de slag met elke vorm van content die je maar kunt bedenken. Jouw contentdromen? Wij maken ze waar!

Wij zijn de contentchefs die jouw perfecte contentmenu samenstellen! We beginnen met het uitkoken van een complete contentstrategie, speciaal voor jou. Zo peilen we precies wat er opgepept moet worden en welke content we voor je gaan maken.

We zetten kraakheldere doelen neer, zodat we altijd scherp in de gaten houden hoe onze contentcreaties presteren. Of het nu gaat om blogs met een bite, sappige social media posts of een verrukkelijk videoverhaal, wij zorgen dat elk gerecht uit onze keuken topklasse is. Met Rocket Marketing aan het roer zijn resultaten gegarandeerd!

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. Het is een verzamelnaam voor alle technieken die als doel hebben om de ranking in de zoekmachines te verbeteren.

Onze specialisten weten precies hoe ze SEO-content moeten inrichten. Zo krijgt jouw website een betere positie in Google en andere zoekmachines en krijg je bovendien meer conversies.

Onze specialisten kunnen SEO content creëren voor diverse pagina’s, waaronder categoriepagina’s en productpagina’s.

Onze specialisten zijn ware woordkunstenaars; ze schrijven niet alleen content die je naar de top van de zoekresultaten lanceert, maar ook creatieve pareltjes die potentiële klanten betoveren en inspireren.

Creatieve content is als een kleurrijk schilderij voor je merk, het bouwt een band op met je klanten. Het gaat niet altijd om verkopen, verkopen, verkopen. Nee, soms is het gewoon gezellig kletsen, ideeën delen en laten zien wie je écht bent.

Door deze creatieve aanpak, leren mensen jouw bedrijf van een andere kant kennen, een kant die glinstert van persoonlijkheid en warmte. Dit is het recept voor een sterk merkimago. En raad eens? Een sterk merkimago is als een magneet voor conversies. Zie het als het planten van een zaadje dat uiteindelijk uitgroeit tot een prachtige boom van klantrelaties en succes!

Social media, wat een bruisende online feestzaal! Net als in de echte wereld, zijn er allerlei kamers – eh, kanalen – om te ontdekken. Maar wees gerust, je hoeft niet zelf door elk kanaal te rennen om de boel levendig te houden.

Zodra we samen hebben geproost op jouw doelen en de manier waarop we jouw merk in de spotlight zetten, nemen wij de regie over. Wij zorgen dat jouw social media kanalen sprankelen met nieuwe content. Of het nu gaat om het vriendelijke Facebook, het inspirerende Instagram, of het professionele LinkedIn, wij serveren voor elk platform het perfecte contenthapje.

Heb je een product dat schreeuwt om aandacht? Tromgeroffel, want PR is de kans voor jouw product of bedrijf om in de schijnwerpers te staan! Met sprankelende PR-berichten strooi je naamsbekendheid rond als confetti en bouw je een brug van vertrouwen tussen jouw bedrijf en de wereld.

Stel je PR-teksten voor als jouw persoonlijke rode loper naar autoriteit. Ze laten iedereen zien dat jij de ster bent in jouw vakgebied. En wij? Wij zijn jouw achter-de-schermen team, klaar om professionele PR-berichten te creëren en ze met een knal in de spotlight te zetten. Zo wordt jouw bedrijf het gesprek van de dag en misschien zelfs van het jaar!

E-mailmarketing, dat is als een uitnodiging voor het beste feestje in de stad! Maar let op, jouw uitnodiging moet schitteren tussen de stapels post in iemands mailbox. Een flitsende strategie is dus geen overbodige luxe.

Wij? Wij zijn de partyplanners van e-mailmarketing. We weten precies hoe we jouw mails die glinsterende touch geven die nodig is om resultaten te boeken. We bouwen een strategie op maat voor jouw bedrijf, zodat jouw e-mails niet alleen nieuwe klanten aantrekken, maar ook de relatie met je huidige klantenkring versterken.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.