Websites

Veel mensen zien een website ook wel als een online visitekaartje. Dat is niet geheel onterecht, want op de meeste sites vind je ook een logo, de huisstijl en contactgegevens. Toch klopt het niet helemaal, want een website is veel meer dan alleen dat. Websites zijn namelijk vooral een middel om een doelgroep mee te bereiken.

Bij Rocket Marketing integreren we marketingstrategieën al tijdens het ontwerpproces van je website. We zorgen ervoor dat de inhoud van je site je bezoekers aanspreekt en dat de technische opbouw van je pagina’s solide is. We bouwen een platform dat de essentie van jouw bedrijf weerspiegelt.

Wij bouwen waar jouw bedrijf voor staat

Als je al een website hebt en het tijd is voor een vernieuwde uitstraling, dan zijn wij er om je te helpen. Omdat trends zich snel ontwikkelen, is het noodzakelijk om bij te blijven met de (technologische) veranderingen. Het is belangrijker dan ooit om actueel te zijn.

Beschikt jouw bedrijf al over een onderscheidende huisstijl? Zijn het lettertype en de kleuren die je gebruikt nog steeds relevant? En hoe specifiek spreek je jouw bezoekers aan? Wij helpen je graag om deze elementen te moderniseren en optimaliseren, zodat je website niet alleen je identiteit uitstraalt, maar ook functioneel blijft in het aantrekken en behouden van klanten.

Als je ervoor kiest om je website door ons te laten maken, kun je rekenen op een ontwerp dat volledig aansluit bij jouw bedrijf. Jouw organisatie en de bijbehorende uitstraling zijn tenslotte uniek. Bij Rocket Marketing hebben we alle expertise in huis om jouw unieke identiteit te vertalen naar een op maat gemaakt ontwerp. Als je nog geen website hebt, denken we graag met je mee en gaan we samen op zoek naar vormgeving, lettertypes en kleuren die perfect bij jou passen.

Een nieuwe website die past bij jou online marketing strategie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom zou je jouw website laten ontwikkelen door Rocket Marketing?

Ongedacht hoe groot jouw onderneming is, een sterke website is onmisbaar. Het vormt immers de eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf krijgen. Een aantrekkelijke en professionele website is daarom een must, en voor zowel de ontwikkeling als het beheer ervan kun je uitstekend bij ons terecht.

Of het nu gaat om een strak en eenvoudig digitaal visitekaartje of een uitgebreide, multi-functionele bedrijfswebsite, de WordPress-specialisten van Rocket Marketing realiseren in vijf stappen de website van je dromen.

Stappenplan voor het maken van een website

Bij Rocket Marketing benaderen we het ontwikkelen van een website op een systematische manier, volgens het volgende stappenplan:

Stap 1: Het bepalen van het doel van de website

We starten met het definiëren van het doel van je website, wat essentieel is voor de structuur ervan. We bespreken uitgebreid je verwachtingen en visies. Zo begrijpen we precies wat je zoekt en houden we tijdens de ontwikkeling van het concept voortdurend rekening met jouw wensen. Mocht je moeite hebben met het specificeren van je behoeften, dan assisteren we je bij het verkennen van de mogelijkheden en functionaliteiten.

Stap 2: Uitvoeren van keyword research

Zodra het doel helder is, starten onze SEO-specialisten en webdesigners met een keyword research om relevante zoekwoorden vast te stellen. Deze zoekwoorden zijn de basis voor het ontwerp van de sitestructuur, wat een navigatievriendelijke en zoekmachine-geoptimaliseerde website oplevert.

Stap 3: Ontwerpen van het design

De webdesigner creëert een grafisch ontwerp dat niet alleen je doelgroep aanspreekt maar ook je bedrijf representeert. We ontwerpen de site voor optimale navigatie op alle apparaten. Of het nu gaat om het invullen van een contactformulier of het bieden van informatieve content, het design wordt volledig aangepast aan jouw doelen en elk detail wordt strategisch overwogen.

Stap 4: Realisatie van de website

Na goedkeuring van de concepten beginnen we met de ontwikkeling van de website, gebruikmakend van WordPress. Dit platform is gebruiksvriendelijk en biedt uitgebreide uitbreidingsmogelijkheden via plugins. Mocht een benodigde functionaliteit niet bestaan, dan kunnen we een custom plugin ontwikkelen. WordPress is bovendien ideaal voor optimale vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. We houden je op de hoogte van de voortgang en je kunt zelfs meekijken tijdens de ontwikkeling.

Stap 5: Lancering van de website

Wanneer je website volledig gereed is, zetten we hem live. We blijven de site analyseren en optimaliseren op basis van de resultaten. Ons SEO-team onderzoekt continu hoe we meer bezoekers kunnen aantrekken en welke marketingkanalen, zoals Google AdsSocial Ads en e-mailmarketing, we kunnen inzetten om de website nog succesvoller te maken.

Kies voor Rocket Marketing en laat ons de website bouwen die jouw bedrijf verdient.

Van begin tot eind perfect geregeld:

  • Optimaal functionerend op diverse apparaten zoals computers, smartphones en tablets
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
  • Zelfstandige beheeropties of beheerdiensten beschikbaar
  • Voorzien van een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS)
  • Directe ondersteuningslijn voor assistentie

WordPress-websites hebben een zoekmachinevriendelijke basis, waardoor Google je pagina’s efficiënter kan scannen en rangschikken. Het gaat echter verder dan dat: Google analyseert de teksten op je site om de relevantie en waarde te beoordelen, wat invloed heeft op je positie binnen de organische zoekresultaten. Zo kun jij hoger scoren in Google. We voegen een SEO-plugin toe tijdens de ontwikkeling die bijdraagt aan een betere positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines. We kunnen ook de websitecontent verfijnen om de vindbaarheid verder te verbeteren.

Het grote voordeel van een WordPress website is dat de basisstructuur zoekmachinevriendelijk is. Daardoor kan Google de pagina’s makkelijker scannen en indelen in de zoekresultaten. Maar dat is niet alles. Google scant namelijk de tekst op jouw site om te kijken waar het over gaat en hoe waardevol de informatie is. Vervolgens bepaalt Google op basis van deze informatie hoe hoog de webpagina’s in Google’s organische zoekresultaten komt te staan.

Bij het bouwen van de site voegen we een SEO-plugin toe die helpt bij hoger scoren in Google. Daarnaast kunnen we je helpen bij het uitbreiden en optimaliseren van de webteksten zodat bezoekers jouw website in Google kunnen vinden.

De gebruiksvriendelijkheid van WordPress stelt je in staat je eigen website te beheren. Teksten, afbeeldingen en producten toevoegen gaat moeiteloos. Overal waar internet is, kun je aanpassingen doorvoeren. Wachten op een webbouwer is verleden tijd.

Wil je zelf niet het beheer voeren, dan kan Rocket Marketing dit voor je verzorgen.

Je bepaalt zelf in welke mate je het beheer uit handen geeft. Dat varieert van enkel technische ondersteuning tot het compleet overnemen van contentcreatie, inclusief het beheren van sociale media en het verzorgen van video en fotografie. Wil je alles uit handen laten nemen, dan kunnen we ook volledige SEO webteksten voor je schrijven.

Met de toenemende mobiele aankopen is een website die op alle apparaten goed werkt essentieel. Niets is frustrerender dan een niet-geoptimaliseerde site op een mobiel apparaat. Een responsief ontwerp is daarom cruciaal; het biedt een optimale gebruikerservaring, ongeacht het apparaat, en is gunstig voor je SEO, omdat zoekmachines zoals Google responsieve websites prefereren.

Naast responsief ontwerp, biedt adaptief ontwerp een geavanceerde methode om gebruikerservaring te optimaliseren. Adaptief ontwerp detecteert het apparaat van de gebruiker en laadt de versie van de website die specifiek voor dat apparaat is ontworpen. Dit betekent dat of je nu via een smartphone, tablet of desktop bezoekt, de website zich niet alleen aanpast in grootte, maar ook in functionaliteit en layout.

Bij Rocket Marketing begrijpen we het belang van een adaptieve website. We richten ons op het creëren van unieke gebruikerservaringen door middel van gepersonaliseerde content, snellere laadtijden en geoptimaliseerde interactie-elementen voor elk type apparaat. Met adaptief ontwerp streven we naar de perfecte balans tussen design en functionaliteit, zodat je website niet alleen goed oogt, maar ook presteert.

Het toepassen van adaptief ontwerp kan je conversiepercentages aanzienlijk verbeteren. Bezoekers krijgen immers een versie van de website die het beste bij hun gebruiksmoment past. Of het nu om uitgebreide menu’s op desktop gaat, of vereenvoudigde navigatie op mobiel, adaptief ontwerp zorgt ervoor dat je klanten de informatie en functionaliteit krijgen die ze nodig hebben.

Kiezen voor adaptief ontwerp via Rocket Marketing betekent kiezen voor een toekomstgerichte benadering, waarbij elk bezoek een stap dichterbij conversie is. Dit is geen eenmalige oplossing, maar een duurzame strategie die de groei van je online aanwezigheid ondersteunt.

Veelgestelde vragen

Een effectieve website voldoet aan diverse criteria die samen een optimale gebruikerservaring creëren en conversies  verhogen. Zo moet de site gemakkelijk te navigeren zijn en snel laden om bezoekers vast te houden. Het design dient esthetisch te zijn en goed aan te sluiten bij je merkidentiteit en doelgroep. Inhoudelijk moet de website relevant en actueel zijn, inclusief strategisch gekozen zoekwoorden voor zoekmachineoptimalisatie. Daar komt ook een responsive design bij kijken, zodat de site op alle apparaten correct functioneert. Ook is het belangrijk dat de website betrouwbaar is en beveiligd tegen het lekken van gevoelige informatie. Door aan deze eisen te voldoen, verhoog je de kans op succes van je website aanzienlijk.

De kosten voor het laten maken van een website kunnen aanzienlijk variëren en hangen af van factoren zoals de complexiteit en het design, de benodigde functionaliteiten en de expertise van de webdesigner of het bureau. Bij Rocket Marketing starten de prijzen voor het laten bouwen van een functionele website vanaf €1.500. Wij ontwikkelen je website met behulp van WordPress, het meest gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem dat momenteel beschikbaar is.

Bij het laten ontwikkelen van een website zijn er enkele belangrijke punten om in overweging te nemen. Definieer duidelijk het doel van de website, stel een realistisch budget op en kies een ervaren webontwikkelaar met goede referenties. Zorg ervoor dat de site een responsive ontwerp heeft, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en op betrouwbare hosting draait.

Een professionele website functioneert als een digitaal visitekaartje en is belangrijk voor de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Het bezitten van een sterke online aanwezigheid is vergelijkbaar met het hebben van een toplocatie in de digitale wereld. Een goed ontworpen website verhoogt je geloofwaardigheid en breidt het bereik van je bedrijf uit. Met relevante content en een gebruiksvriendelijk design trek je meer bezoekers aan, die potentiële klanten kunnen worden.

Online marketing team

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.