Over ons

Waarom kiezen ambitieuze bedrijven voor Rocket Marketing?

Binnen het team van Rocket Marketing vind je een gezonde combinatie van ervaring, talent en lef. Ieder van onze groeispecialisten heeft een eigen creatieve en strategische manier van denken. Daardoor komen we samen met jou altijd tot een marketingplan dat werkt voor jouw organisatie.

Ons team is eigenlijk als een school zalmen, we zwemmen (een beetje) tegen de stroom in. Door te doen wat anderen laten bereiken we meer voor jouw organisatie. We houden niet van stilzitten, daarom zijn we bij Rocket Marketing constant bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe groeistrategieën. En deze kennis en strategieën passen we toe om jouw bedrijf te helpen groeien.

Rocket Marketing heeft alles volledig inhouse zoals:

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist.

“Een écht transparante samenwerking”

Strategie en heldere communicatie

Veel van onze klanten zijn internationale bedrijven en MKB+ en komen bij ons omdat ze behoefte hebben aan een ambitieus en strategisch plan. Daar lopen wij ook warm voor. Bovendien leggen we je graag uit waar we mee bezig zijn en hoe we online marketing aanpakken. Wij houden namelijk ook van transparantie en openheid van zaken. Dat maakt de communicatie makkelijk en bespaart jou (en ons) tijd.

We vertalen jullie doelstellingen naar een online marketingstrategie en voeren deze vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier heb jij geen omkijken naar de online marketing van je organisatie en worden ambities werkelijkheid. Uiteraard zijn we Google Ads Certified Partner en hebben we een aantal andere waardevolle samenwerkingen waar jij ook profijt van hebt als je ons inschakelt.

Full Service Online Marketingbureau

Wat houdt ‘full service’ in? Simpel gezegd betekent dit dat je voor alle vormen van online marketing bij ons terecht kunt. Voor iedere marketing expertise hebben we een specialist in huis en daardoor kunnen we je op ieder vlak ondersteunen als het op online marketing aankomt. Er zijn genoeg bureaus waar je slechts voor één of enkele specialismes terecht kunt. Maar wij geloven in de kracht van het totaalplaatje.

Bovendien krijg je bij ons op kantoor een straf bakkie zuivere koffie én verstaan we de kunst van het theezetten als geen ander. Want dat is wat we graag doen bij Rocket Marketing, net even die extra stap zetten.

Het Rocket Marketing team

Alle specialismen altijd beschikbaar, inclusief de kantoorhumor, de vrijmibo en als belangrijkste: het onmisbare teamgevoel.

Tamara Kiewiet

SEO & Content

Dave Sijmonsbergen

Developer

Lucia Halberstadt

SEO & Content

Sebastiaan Pool

Eigenaar

Steven Hooijer

Eigenaar

Josine Bruin

Google Ads

Boyd Esser

Marketplace Specialist

Frits Nagtegaal

Eigenaar

Bob Noteboom

Technische SEO

Daphne de Heij

Designer

Pablo Ham

Linkbuilding

Thom

Google Ads & Social Ads

  Sara

  Designer

   Duncan

   Google Ads

    Onze partners & certificaten

    Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

    Online marketing

    Over ons

    Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

    Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

    Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

    We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.