Websitesnelheid optimaliseren

Het is voor iedere website van groot belang dat de website snel is, is een website niet snel dan haken klanten af. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij de beschikking krijgt over een snelle website. Wij maken namelijk gebruik van de snelste servers van NVME schijven, deze zijn tot 10 keer sneller dan een SSD.

Een websitesnelheid rapport

Vraag een websitesnelheid rapport bij ons aan! Voor dit rapport brengen wij eenmalige kosten van € 100,- in rekening. Je krijgt dan de beschikking over een zeer uitgebreide rapport. Mocht je vervolgens supersnelle hosting willen, dan is dat mogelijk met behulp van onze servers.

Waarom is een snelle website zo belangrijk?

Het laten converteren van je bezoekers is het belangrijkste op je webshop of website. Is je website traag? Dan zal dit er gegarandeerd voor zorgen dat je ene hoop omzet misloopt en dat wil je natuurlijk niet.

Een snelle website zorgt voor een hoop ergernis bij de bezoeker, ook zal dit zeer onprofessioneel overkomen. Een andere reden waarom de snelheid van je website belangrijk is, is voor de vindbaarheid van je website in Google. Een snelle website is namelijk beter vindbaar dan een slome website en dat is logisch!

Hoe snel is jou website? Klanten haken af bij een langzame website.

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Onze manier van werken

Graag vertellen wij je meer over onze werkwijze. Wanneer je kiest voor ons, dan kies je voor een partij die te werk gaat met up-to-date servers, deze vernieuwen we iedere drie jaar.

We zorgen er op deze manier dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat we in kunnen spelen op de nieuwste technologieën. Goed om te weten is dat onze servers tot wel 7 keer sneller zijn dan SSD.

Verder zorgen onze ontwikkelaars dat de snelheid van je website iedere maand wordt geoptimaliseerd, dit doen zij met behulp van snelle tools.

Een kopie van je website op onze server

Het is van groot belang dat er een benchmark van de websitesnelheid gemaakt wordt. Dit doen wij voor je website te kopiëren naar onze servers. Deze variant wordt op een testomgeving gezet en is dus niet indexeerbaar.

Nadat we dit gedaan hebben kunnen we jouw website vergelijken met de variant op onze server op basis van de snelheid. Het enige dat we hiervoor nodig hebben zijn de FTP gegevens of een hosting beheer account van je website.

Het benchmark rapport

Uiteraard leveren wij een benchmark rapport, hier wordt de volledige test in uitgeschreven. Ook vind je hier de resultaten en bevindingen in terug.

Zo zie je al snel of je huidige website sneller is of dat de variant in onze testomgeving dat is. Op basis hiervan geven we jou vervolgens advies!

Op basis van de uitkomsten van de benchmarkt gaan we aan de slag met het optimaliseren. Nadat we de site geoptimaliseerd hebben wordt deze sneller voor de eindgebruiker.

Tevens zal je website beter vindbaar worden in Google. Echter kan dit wel betekenen dat je website verhuist zal moeten worden naar onze server en zal het juiste hostingpakket afgesloten moeten worden.

Online marketing

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.