Webdevelopment

Je website of je webshop kan je zien als je digitale visitekaartje, echter is het meer dan dat. Uiteraard, je website zal goed naar voren moeten brengen waar jouw bedrijf voor staat. Echter is dit ook het instrument waarmee je je doelgroep zo goed mogelijk wilt bereiken.

Bij Rocket Marketing geloven wij in een wisselwerking tussen design, marketing en techniek. Tijdens het ontwikkelproces denken wij al na over hoe we een catchy design en aansprekende content kunnen creëren voor marketingdoeleinden. Uiteraard is de website die wij maken technisch ook helemaal in orde.

Onze werkwijze

Wanneer wij voor je aan de slag gaan dan besteden we aandacht aan 5 vaste elementen. Het eerste element waarmee wij aan de slag gaan is het formuleren van een doel, hierbij bepalen we weke kant we op willen gaan.

Er kan natuurlijk nooit een succesvolle website of webshop gemaakt worden zonder een goed doel. Vervolgens gaan we aan de slag met het zoekwoordonderzoek, met behulp van dit onderzoek kunnen we de websitestructuur bepalen.

Wanneer we kijken naar het design van de website, dan kunnen we concluderen dat dit een zeer belangrijk punt is. Echter is het minstens zo belangrijk dat bezoekers van de website makkelijk hun weg kunnen vinden.

Na al het bovenstaande is het tijd voor de ontwikkeling van de webshop of website. Hierbij werken wij bij websites altijd WordPress. Maken we een webshop voor je, dan gaan we aan de slag met WooCommerce.

Vervolgens is het tijd om live te gaan, vanaf dit moment houden wij je website of webshop in de gaten met behulp van Google Analytics.

Een nieuwe website die past bij jou online marketing strategie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Onze manier van werken

Graag vertellen wij je meer over onze werkwijze. Wanneer je kiest voor ons, dan kies je voor een partij die te werk gaat met up-to-date servers, deze vernieuwen we iedere drie jaar.

We zorgen er op deze manier dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat we in kunnen spelen op de nieuwste technologieën. Goed om te weten is dat onze servers tot wel 7 keer sneller zijn dan SSD.

Verder zorgen onze ontwikkelaars dat de snelheid van je website iedere maand wordt geoptimaliseerd, dit doen zij met behulp van snelle tools.

Een kopie van je website op onze server

Het is van groot belang dat er een benchmark van de websitesnelheid gemaakt wordt. Dit doen wij voor je website te kopiëren naar onze servers. Deze variant wordt op een testomgeving gezet en is dus niet indexeerbaar.

Nadat we dit gedaan hebben kunnen we jouw website vergelijken met de variant op onze server op basis van de snelheid. Het enige dat we hiervoor nodig hebben zijn de FTP gegevens of een hosting beheer account van je website.

Het benchmark rapport

Uiteraard leveren wij een benchmark rapport, hier wordt de volledige test in uitgeschreven. Ook vind je hier de resultaten en bevindingen in terug.

Zo zie je al snel of je huidige website sneller is of dat de variant in onze testomgeving dat is. Op basis hiervan geven we jou vervolgens advies!

Op basis van de uitkomsten van de benchmarkt gaan we aan de slag met het optimaliseren. Nadat we de site geoptimaliseerd hebben wordt deze sneller voor de eindgebruiker.

Tevens zal je website beter vindbaar worden in Google. Echter kan dit wel betekenen dat je website verhuist zal moeten worden naar onze server en zal het juiste hostingpakket afgesloten moeten worden.

Online marketing

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.