Retargeting

Retargeting is een vorm van marketing waarbij je je richt op mensen die eerder al je website hebben bezocht. Zo voorkom je dat potentiële klanten jouw bedrijf vergeten.

Met een goede retargeting strategie haal je iemand die eerder jouw website heeft bezocht over om een bestelling te plaatsen.

Ben je benieuwd wat je kunt verbeteren op het gebied van retargeting?

Vraag bij ons dan een gratis retargeting review aan ter waarde van € 250,- Wij leveren dan een compleet rapport met tips bij je aan.

Waarom we deze review gratis aanbieden?

Omdat we bedrijven na de review een voorstel doen om retargeting aan ons uitbesteden. Veel bedrijven kiezen ervoor om op dit voorstel in te gaan, maar uiteraard hoeft dit niet per se. De review is dus gratis en vrijblijvend.

Samen een strategische sparringsessie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom is retargeting een goede zet?

Als je de mensen die eerder je website bezocht hebben opnieuw benadert noemen we dit retargeting. Als je advertenties interessant zijn, vergeten deze mensen jouw bedrijf niet zomaar.

Retargeting leidt doorgaans ook tot relatief veel conversies. Logisch, want de mensen waar je je op richt, hebben eerder al eens interesse in je bedrijf getoond. Ze zijn immers op je website geweest.

Online marketing overleg

Wij zijn in staat om jouw retargeting campagnes volledig te verzorgen. We kunnen prachtige visuals creëren en optimaliseren. Daarnaast kunnen we ook de campagnes voor verschillende doelgroepen inrichten.

Onze specialisten hebben veel ervaring met retargeting campagnes en helpen jou graag om een effectieve campagne neer te zetten. Op basis van de review zullen we bepalen waar we mee moeten beginnen.

Samen met jou bepalen we de doelen en gaan we na hoe we de doelgroep moeten aanspreken.

Het vaststellen van de juiste doelgroep is zeer belangrijk. Op welke bezoekers van je website gaan we ons richten en wat voor aanpak zullen we hanteren? Bij Rocket Marketing geven we de voorkeur aan een persoonlijke aanpak.

Dat zorgt namelijk voor een hoger conversiepercentage. We gaan goed na aan welke content jouw doelgroep behoefte heeft en hoe we de doelgroep overhalen om tot conversie over te gaan.

Als we de doelgroep in kaart hebben gebracht, wordt het tijd om de campagnes in te richten. Zodra wij de campagnes klaar hebben staan, lopen we ze eerst nog eens met je door.

Pas als jij een akkoord geeft, gaan de campagnes live. Retargeting is overigens een vorm van multi-channel advertising. Daarom is het ook zeer belangrijk dat we de resultaten goed kunnen meten. Zo kunnen we specifieke advertenties optimaliseren indien er verbetering nodig is.

We werken bij Rocket Marketing met sprints van een maand. Zo kunnen we de campagnes steeds optimaliseren op basis van de resultaten en de beschikbare data.

Blijkt retargeting een groot succes? Dan kun je ervoor kiezen om ook in andere vormen van online marketing te investeren.

Zo kunnen we bijvoorbeeld adverteren op platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram. Ieder online kanaal dat je toevoegt, kan jouw online strategie weer versterken.

Bij Rocket Marketing zullen we je steeds proactief van advies voorzien. Jij beslist wat je met onze adviezen doet.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.