B2B strategie

Een B2B strategie ziet er doorgaans heel anders uit dan wanneer je de focus op consumenten legt. De zakelijke markt heeft doorgaans een kleinere omvang, maar bestellen vaak ook voor veel grotere bedragen. Om die reden zijn er vaak verschillende beslissingsmakers en neemt het salestraject ook meer tijd in beslag.

Een B2B analyse aanvragen bij Rocket Marketing

Wij voeren graag een gratis B2B analyse ten waarde van € 250,- voor je uit. Je ontvangt dan een rapport dat je een goed inzicht geeft in jouw B2B strategie en volstaat met handige tips. De B2B analyse voeren we gratis uit, omdat we je naar aanleiding van de analyse een voorstel doen om jouw B2B strategie te verzorgen.

Je bent echter wel volledig vrij in je keuze en de B2B analyse kun je dus geheel kosteloos en vrijblijvend laten uitvoeren. Meer dan acht op de tien bedrijven die wij analyseren lopen omzet mis. Je B2B strategie laten analyseren is dus geen gek idee.

Samen een strategische sparringsessie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Waarom is de juiste B2B strategie zo belangrijk?

We spreken van B2B marketing als een bedrijf het doel heeft om producten en diensten aan andere bedrijven te verkopen. B2B bedrijven zijn in een kleinere markt actief, er zijn immers minder bedrijven dan er mensen zijn.

De waarde van een bestelling is gemiddeld wél veel hoger in het geval van B2B marketing. Het salestraject duurt doorgaans dan ook een stuk langer dan wanneer consumenten de doelgroep zijn. Het beslissingsproces verloopt dus anders. Een goede B2B strategie is dus zeer belangrijk. Je hebt met de juiste strategie een stap voor op de concurrent.

Wanneer wij een B2B strategie bedenken, zullen we ons eerst verdiepen in de markt. Zo kijken we onder andere naar de marktontwikkelingen en trends, maar ook houden we rekening met concurrentie, marktomvang en het aanbod.

Wij gaan dus goed na welke kansen er voor het grijpen liggen en hoe we die kansen optimaal kunnen benutten.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

rocket marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van groeispecialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe groeistrategieën.

We zijn een beetje tegen de stroom in en leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. We houden namelijk van transparantie en openheid van zaken. We vertalen jullie doelstellingen naar een online strategie en voeren deze vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier worden jullie volledig ontzorgt en krijgen jullie grip op jullie doelstellingen.