Online marketing voor beddenzaken

Hoe kun je als gedreven beddenzaak-eigenaar je klantenkring uitbreiden zonder je huidige klanten te verliezen? Hoewel mond-tot-mondreclame nog steeds een effectieve manier is om mensen binnen te halen, biedt het weinig ruimte voor directe invloed. De wereld van online marketing en SEO kan complex lijken als je het zelf wilt aanpakken. Daarom ben je nu op zoek naar een deskundig online marketingbureau. Wij staan klaar om je te laten zien hoe ons team jouw beddenzaak kan helpen groeien door middel van gerichte online marketingstrategieën, die meer bezoekers en klanten opleveren.

Marketing voor boxsprings en bedden

Samen met jou creëren we een strategisch marketingplan gericht op de verkoop van bedden en slaapaccessoires. We voeren een diepgaande analyse uit van de markt voor slaapcomfort en identificeren de doelgroep die specifiek op zoek is naar bedden en aanverwante producten. Dit plan vormt de solide basis voor onze online marketinginspanningen, waarmee we de groei en toekomst van jouw beddenzaak actief bevorderen.

Samen een strategische sparringsessie?

Wat zijn jouw groeidoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoogste niveau

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. We zijn competitief, zien nieuwe kansen en houden van ons werk. Zo leveren we service van het hoogste niveau.

Waardevolle Resultaten

We werken aan online marketing oplossingen gericht op jouw doel. Door planmatig te werken en actie te nemen behalen we waardevolle resultaten voor jouw bedrijf.

Persoonlijk & Helder

Persoonlijk contact en heldere plannen vormen de basis voor een succesvolle samenwerking. Jij staat in direct contact met onze marketingspecialisten. 

Wat kun je verwachten van online marketing voor beddenzaken?

We beginnen met het inzetten van gerichte online marketing, waardoor jouw beddenzaak beter zichtbaar wordt op het internet. Dit leidt meer potentiële klanten naar jouw website en zorgt ervoor dat jouw zaak zich onderscheidt van de concurrenten. Daarnaast optimaliseren we je website via SEO, zodat zoekmachines zoals Google deze gemakkelijker kunnen indexeren en hoger plaatsen. Dit leidt tot een betere ranking, vooral wanneer bezoekers zoeken op termen gerelateerd aan slaapcomfort, bedden en slaapkameraccessoires.

Maar we doen meer dan dat. We zorgen er ook voor dat jouw website zowel aantrekkelijk als professioneel is. Dit realiseren we op verschillende manieren, waaronder het creëren van een gebruiksvriendelijke site om de gebruikerservaring te verbeteren. Bovendien bouwen we complete webwinkels in WooCommerce, zodat je jouw producten ook online kunt verkopen, al dan niet exclusief. Tot slot houden we je steeds op de hoogte van de vorderingen. We voorzien je van maandelijkse rapportages waarin we de resultaten van onze marketinginspanningen bespreken. Zo ben je altijd op de hoogte van de online prestaties van jouw beddenzaak.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Essentiële stappen in online marketing voor beddenzaken

Online marketing is cruciaal voor beddenzaken die hun klantenbestand willen vergroten. Daarom bieden we een breed scala aan online marketingdiensten speciaal voor beddenzaken, die helpen bij de groei van jouw bedrijf.

Rocket Marketing is een full-service online marketingbureau, wat inhoudt dat je bij ons terecht kunt voor alle facetten van online marketing:

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Zoekmachineadvertenties (SEA)
  • Webshop bouwen en optimaliseren
  • E-mailmarketing
  • Social media adverteren
Online marketing contact

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor beddenspecialisten

Je bent vast wel bekend met zoekmachine optimalisatie (SEO). Misschien heb je er zelfs al mee geëxperimenteerd. Het is een beproefde methode om je online zichtbaarheid te vergroten en meer bezoekers naar je website te trekken. Met een indrukwekkend assortiment aan bedden en slaapaccessoires, wil je natuurlijk dat potentiële klanten dit zien. Rocket Marketing helpt je om jouw website prominent te laten verschijnen in zoekmachines, zodat meer bezoekers jouw aanbod kunnen bekijken.

SEO is een langetermijnstrategie voor je website. Dit houdt in dat het even kan duren voordat je de resultaten ziet, maar op de lange termijn is het cruciaal om de inhoud van je site up-to-date en interessant te houden. Met de expertise van ons SEO-team is het mogelijk om stabiele topposities in de zoekresultaten te verkrijgen.

Weten hoe SEO werkt? Lees meer over zoekmachine-optimalisatie.

Aantrekkelijke webwinkel opzetten

Een zorgvuldig ontworpen website is cruciaal voor elke beddenzaak. Onze webspecialisten werken nauw met je samen om een op maat gemaakte website met een webshop voor bedden en slaapaccessoires te creëren. Wij zorgen voor een zoekmachinevriendelijke WordPress website waarop jouw beddencollecties, merken en accessoires stijlvol worden gepresenteerd. Een professionele website straalt immers betrouwbaarheid en kwaliteit uit voor jouw bedrijf.

Ons team ontwikkelt de website volgens jouw specifieke wensen en behoeften. We houden rekening met de branding van jouw beddenzaak en zorgen voor een intuïtief design voor de bezoekers. Het tentoonstellen van verschillende slaapoplossingen en slaapkamers is essentieel voor beddenzaken. De webshop op je website is het ideale platform hiervoor. Klanten krijgen zo een duidelijk beeld van jouw aanbod en kunnen tegelijkertijd inspiratie opdoen voor hun eigen slaapkamer. Met een heldere en gestructureerde webshop bepalen we de optimale manier om jouw assortiment te presenteren.

Webwinkel of fysieke beddenwinkel, je kunt ze allebei op social media promoten

Gezien worden op socials

Bij Rocket Marketing benutten we ook de kracht van social media en social media advertising, aangezien deze effectieve en beproefde marketingbenadering bijdraagt aan extra bereik. Ons team werkt met de nieuwste methodes van adverteren op sociale media, waaronder doelgroepgerichte advertenties. Hierbij richten we ons op het tonen van relevante advertenties aan specifieke gebruikers (jouw doelgroep) op diverse platformen, waaronder Pinterest.

Dit platform is bijvoorbeeld uitstekend voor het tentoonstellen van je assortiment bedden en slaapaccessoires. Gebruikers van Pinterest halen hier hun inspiratie vandaan en maken sfeerborden met foto’s van jouw producten. We assisteren je met plezier in het opzetten van een doeltreffende social mediacampagne voor jouw beddenzaak.

Niet jouw branche? Bekijk in welke branches wij nog meer online marketing uitvoeren!

Wil je binnen jouw branche kans maken op die eerste plaats in de Google zoekresultaten? Voor deze branches is online marketing een succesvol middel om meer (vaste) klanten aan te trekken. Zeker bedrijven in concurrerende branches hebben baat bij een solide online marketing aanpak.

Samen naar jouw online marketing kijken?

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Maak een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Gratis analyse aanvragen voor jouw beddenzaak of webwinkel

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf met onze kosteloze online marketinganalyse voor beddenzaken. Wij presenteren je een diepgaande analyse ter waarde van € 250,-, geheel zonder verplichtingen. In deze analyse schetsen we de online positie van jouw zaak, zodat je inzicht krijgt in de kansen die voor het grijpen liggen. Je ontvangt van ons een rapport vol aanbevelingen en strategieën om jouw bedrijf te laten groeien.

We geloven dat we jouw zaak kunnen ondersteunen in het verhogen van de omzet door een doelgerichte online marketingaanpak. Na onze analyse doen we je graag een voorstel tot samenwerking, waarna jij de keuze hebt om met ons verder te gaan of niet.

Opvallend genoeg heeft 85% van de bedrijven waarvoor wij analyses hebben verricht, online kansen laten liggen, wat resulteerde in gemiste inkomsten. Wil je niet langer tot deze grote groep behoren? Dan staan we klaar om je te ondersteunen! Profiteer van onze kennis en zie hoe jouw beddenzaak groeit dankzij een online strategie op maat.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.