Maatwerk website laten maken

Website op maat nodig? Voor een iedere ondernemer met ambitie bouwen we een maatwerk website. Rocket Marketing is gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites voor kleine en middelgrote organisaties. Ons ervaren team ontwerpt jouw website en stelt deze samen op basis van jouw wensen.

Waarom een website op maat?

Wat ons betreft gaat online maatwerk verder dan alleen jouw logo en huisstijl in de website verwerken. Onze specialisten analyseren jouw doelstellingen en doelgroep. Dit nemen we ook mee in jouw maatwerk website zodat jij geniet van:

  • Website sluit volledig aan bij jouw doelen
  • Alle designs zijn mogelijk
  • Technische mogelijkheden zijn eindeloos
  • Uniek en mobielvriendelijk ontwerp
  • Vindbaar in Google

Heb ik een maatwerk website nodig?

Veel bedrijven hebben behoefte aan meer dan een standaardoplossing voor hun professionele website. Dat geldt niet alleen voor grote organisaties zoals Spotify, vtwonen en Voetbal International. Ook zelfstandig ondernemers zonder personeel en MKB heeft baat bij een maatwerk website. Denk hierbij aan een hoge laadsnelheid, verbeterde privacy, beveiliging en koppelingen met andere platformen. Maar bovenal ook een uniek design. Via de veelzijdigheid van WordPress maken we een website op maat ook mogelijk voor jouw bedrijf.

Jouw WordPress website op maat laten maken?

Plan een afspraak in met een van onze webdevelopers. Binnen twee dagen weet jij hoe we jouw succesvolle website maken.

“Vraag direct een brainstormsessie voor jouw WordPress website aan”

Maatwerk websites van de WordPress specialist

Wil je een maatwerk website laten maken in WordPress? Dan ben je bij Rocket Marketing aan het juist adres. Als full-service online marketing bureau bieden we je naast een website op maat ook volledige ondersteuning bij digitale marketing. Daar houden we tijdens het maken van jouw website al rekening mee. Onze ervaren webdevelopers ontwerpen jouw snelle en functionele website in WordPress. Naast het feit dat dit CMS uitermate geschikt is voor maatwerk, is het ook het meest gebruiksvriendelijke content management systeem ter wereld. Wat heb jij daaraan? Omdat jouw site in dit systeem draait ben je na het bouwen niet afhankelijk van onze developers om de inhoud aan te passen. Dit kun je zelf snel en eenvoudig regelen.

Ondersteuning bij website op maat

Hoe belangrijk is het dat je website aansluit bij je bedrijfsdoelen? Ongelooflijk belangrijk! Dat begrijpen we als geen ander, de vormgeving moet naadloos aansluiten. Zo zien bezoekers direct waar jouw organisatie voor staat. Bovendien helpt zo’n website jouw bezoekers met een aankoop maken of aanvraag doen. Je wilt toch dat je bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken, daarom maken wij een resultaatgerichte WordPress maatwerk website.

Na het opzetten van de website geven we je de mogelijkheid om de samenwerking voort te zetten. We kunnen bijvoorbeeld Google Ads gebruiken om uw bedrijf via online advertenties te promoten. Of een succesvolle advertentiecampagne op social media op te zetten. Welke ondersteuning heeft u nodig? Neem contact met ons op.

Maatwerk website laten maken in 3 stappen

Stap 1 – strategisch plan opstellen

Samen met jou stellen we een strategisch plan op voor jouw nieuwe website ontwerp. Hierin nemen we jouw bedrijfsdoelen mee. Zo vormen de missie en visie van jouw bedrijf de basis voor de strategie. Want wij geloven in de kracht van websites die aansluiten bij de organisatie.

Stap 2 – maatwerk ontwerp maken

Vanuit de strategie beginnen we met het eerste ontwerp op maat. Hier komen onze kennis van WordPress en webbouw-kwaliteiten goed van pas. We passen het ontwerp aan nadat jij feedback hebt gegeven. Zo werken we door tot de final version van het ontwerp helemaal naar wens is.

Stap 3 – website op maat bouwen

Nu het plan vorm heeft gekregen in een ontwerp gaan we aan de slag met online maatwerk, het bouwen van de website. Het ontwerp dat jij goedkeurt gaan we bouwen. Alle technische aspecten van de site maken we op maat, vervolgens testen we de functionaliteiten. Als alles werkend is komen we nog een keer terug bij jou voor de laatste goedkeuring. Je op maat gemaakte site is hierna online en gereed voor bezoekers.

Online marketing

Wat wil je bereiken? We gaan planmatig te werk om jouw doel te behalen, hier is jouw website een belangrijk onderdeel van. Door de website doelgericht te maken zul je sneller resultaten behalen. Onze stappen zijn altijd resultaat gedreven.

De veelzijdigheid van WordPress biedt ons de mogelijkheid om een design volledig op maat te maken. Alles. Is. Mogelijk. Onze tip? Blijf binnen een format of patroon wat bezoekers aanspreekt. Een gebruiksvriendelijk ontwerp leidt bewezen tot betere resultaten.

Je hoeft geen genoegen meer te nemen met standaard templates. Wij maken jouw website volledig op maat, waardoor je profiteert van alle technische mogelijkheden binnen WordPress. Jij vraagt, wij draaien. Bij het bouwen van je website letten we ook op technische SEO.

Jouw website krijgt een responsive design. Dat betekent dat de site zo gebouwd wordt dat deze op alle devices, van mobiel tot pc, goed werkt. Het is dus een mobielvriendelijke website. Meer dan de helft van alle bezoekers maakt gebruik van hun smartphone om websites te bekijken, daarom is een responsive website uitermate belangrijk.

Als potentiële klanten naar een product of dienst zoeken dat jij verkoopt, nemen ze meestal eerst een kijkje via Google. Wanneer je jouw maatwerk website laten maken gaat, wil je dat klanten je in zoekmachines kunnen vinden. Daar zorgen wij voor met zoekmachineoptimalisatie.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.