Landingspagina

Wanneer je een website of een webshop hebt, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk aanvragen of bestellingen. Mocht je dit willen realiseren, dan is het zeker een goed idee om een landingspagina aan te vragen.

Wij weten namelijk als geen ander hoe een converterende landingspagina eruit moet zien. We helpen je hier dan ook graag mee!

Waarom kiezen voor deze review?

Onze landingspagina review is absoluut een aanrader en deze bieden we je gratis aan. Je krijgt dan de beschikking over maatwerk design en dit is volledig afgestemd op jouw bedrijfsstrategie. Normaliter kost deze review € 250,- echter bieden wij hem gratis aan en de kans is zeer groot dat je hier veel aan gaat hebben.

De review bieden we gratis aan

Nadat wij de landingspagina review hebben aangeboden doen wij jou een voorstel om voor jou aan de slag te gaan. Uiteraard is dit een vrijblijvend voorstel, echter kunnen wij de review gratis aanbieden omdat veel van onze klanten op dit voorstel in zijn gegaan. Echter ligt de keuze uiteraard bij jou.

Wat is de gebruikerservaring op jou landingspagina?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Een sterke landingspagina

Een sterke landingspagina voldoet aan verschillende eisen. Wanneer wij een landingspagina voor je maken, dan zullen we ervoor zorgen dat dit een converterende pagina wordt voor verschillende marketing kanalen, maar ook voor verschillende branches.

Een goede landingspagina is zeer goed opgebouwd en bevat voldoende informatie. Tevens is de pagina overtuigend en bevat hij call to actions en overtuigingstechnieken. De pagina zal er immers voor moeten zorgen dat je klanten overtuigd worden van jouw product of dienst.

Marketing of branding?

Wanneer je een sterke landingspagina hebt, dan kan dit gerust gezien worden als een onderdeel van jouw branding. Kijken we naar marketing, dan kunnen we dit zien als iemand mee uitvragen op een date. Met branding zal je ervoor moeten zorgen dat diegene JA zegt!

Het schrijven van een goede landingspagina is niet even makkelijk. Met deze landingspagina zal je de juiste boodschap over moeten brengen en wij kunnen jou hierbij helpen!

Het is zeer belangrijk om de juiste boodschap over te brengen, echter is het minstens zo belangrijk om te bepalen met behulp van welk kanaal je dit wilt doen.

Wanneer je kiest voor ons dan zorgen wij ervoor dat je landingspagina perfect aansluit bij je advertenties. Het maakt dan niet uit of het gaat om een advertentie op bijvoorbeeld Google, Facebook of Youtube.

De tekst op een landingspagina is natuurlijk zeer belangrijk. Echter is het ook zeer belangrijk dat het design van de pagina goed is. Wij designen de pagina op basis van onze best practices uit het verleden. Alles zal perfect moeten zijn en dit geldt bijvoorbeeld ook voor het gebruiksgemak.

De teksten op de pagina zijn zoals gezegd zeer belangrijk. Deze zullen de informatie moeten bieden waar de bezoeker naar op zoek is.

De tekst zal moeten overtuigen en de bezoeker over de streep moeten trekken. Bij ons kan je terecht voor copywriting, wij hebben namelijk specialisten in dienst die jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

Ziet de landingspagina er goed uit en staat de juiste tekst op de pagina? Dan is het tijd om live te gaan. Dit kan erg gemakkelijk via jullie eigen CMS, maar ook met behulp van onze handige tool.

Wanneer dit via onze tool gebeurt, dan is dit gewoon onder je eigen domeinnaam, dit scheelt een hoop tijd en dus ook geld!

Nadat de pagina live is gegaan stopt het proces niet meteen, er volgt namelijk nog een zeer belangrijk gedeelte. We blijven de pagina namelijk testen en optimaliseren.

We gaan natuurlijk voor een zo hoog mogelijke conversie en dit willen we realiseren met behulp van A/B testen.

Online marketing

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.