Creatieve content

Creatieve content inspireert je klanten en zorgt op die manier ook voor meer conversies. Het creëren van creatieve content is echter niet eenvoudig. Onze specialisten helpen je hier graag bij en zijn in staat om unieke content te creëren die goed op jouw doelgroep aansluit.

Ben je benieuwd waar jouw kansen op het gebied van creatieve content liggen? Dan bieden wij je graag een gratis brainstormsessie aan ter waarde van € 250,-. Zo krijg je een goed beeld van de kansen die je kunt benutten.

We brengen tijdens deze sessie ook de contentmarketing funnel in kaart. Zo heb je de ideale basis voor een goede contentstrategie. We verzorgen dit gratis, omdat veel bedrijven achteraf besluiten om een samenwerking met ons aan te gaan.

Daartoe zullen we je echter niet verplichten. De brainstormsessie is dus echt gratis en vrijblijvend.

Sluit jou content goed aan bij jou doelgroep?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Over creatieve content en het belang ervan

Een succesvol bedrijf moet zich onderscheiden van de concurrentie. Voor klanten is een bedrijf met een unieke propositie vaak aantrekkelijker. Wil jij je onderscheiden, dan heb je creatieve content nodig.

Denk bij creatieve content bijvoorbeeld aan webteksten, blogs en whitepapers. Met unieke content zet jij jezelf neer als een autoriteit binnen de branche en zorg je ervoor dat potentiële klanten eerder voor jou kiezen.

Content draagt bovendien ook bij aan een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Met creatieve content krijg je dus meer bezoekers en conversies.

online marketing bar

Wil je creatieve content laten schrijven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze contentspecialisten hebben namelijk veel ervaring en kunnen content schrijven voor ieder bedrijf.

Zo schrijven ze content die perfect aansluit op jouw doelgroep en je potentiële klanten overtuigt om tot conversie over te gaan. Hieronder beschrijven we uitvoerig welke werkwijze we hanteren als je creatieve content door ons laat schrijven.

In eerste instantie kom je bij ons langs voor een gratis brainstormsessie. Tijdens die sessie zullen we met jou in gesprek gaan om jouw bedrijf te leren kennen en om goed te kunnen beoordelen waar de kansen liggen.

Zo kunnen we ook nagaan wat voor creatieve content we het best kunnen creëren om jouw doelen te behalen. Daarnaast beoordelen we ook of we nog andere soorten content kunnen creëren om de online groei van je bedrijf te verbeteren.

Schrijven we creatieve content voor je bedrijf, dan zullen we altijd eerst een goede strategie bedenken en uitwerken. Eerst gaan we na wat de doelgroep is, om aan de hand daarvan te bepalen hoe de content eruit moet zien en wat de doelstellingen zijn.

Op die manier kunnen we goede unieke content creëren om vervolgens op de juiste social media kanalen te plaatsen. We houden ook je concurrenten goed in de gaten, om ervoor te zorgen dat jouw contentstrategie beter is dan die van hen.

Daarnaast gaan we na wat voor invloed content op de vindbaarheid in de zoekmachines zal hebben. Nadat we een goede contentstrategie hebben uitgedacht, zullen we deze goed met je doornemen.

Zodra we eenmaal een goede contentstrategie hebben uitgewerkt, wordt het tijd om de content te creëren. We kunnen bijvoorbeeld creatieve content schrijven voor op je website, maar bijvoorbeeld ook een FAQ, whitepaper of infographic creëren.

We zullen ook goed nagaan wat voor content jouw concurrentie heeft en doen er alles aan om die content te overtreffen. Nadat de content voltooid is, zullen we deze met je delen.

Zodra je de content hebt doorgenomen, kun je het ons natuurlijk altijd laten weten als je feedback hebt. Doorgaans zijn klanten zeer tevreden over de kwaliteit van de teksten die onze contentspecialisten schrijven.

Inhoudelijk zijn er in de eerste periode vaak nog enkele feedbackpunten. Het implementeren van de feedbackpunten doen we graag en is bovendien een essentieel onderdeel van het proces.

Zodra we de creatieve content hebben geschreven en jij akkoord bent gegaan, dan kunnen we de content online zetten. Dit kunnen wij voor je regelen, maar je kunt er ook voor kiezen om de content zelf te plaatsen.

Wanneer onze specialisten de content plaatsen, zullen ze ook de meta description en title optimaliseren. Het is goed om daar ook rekening mee te houden.

Bij Rocket Marketing zullen we steeds contact met je onderhouden, zodat je een goed beeld van de voortgang hebt.

Gelukkig zijn ook de resultaten online goed meetbaar en kunnen we je die steeds laten zien. Geef gerust bij ons aan hoe vaak jij een update van de voortgang wilt.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.