Online marketing voor tandartspraktijken

Run je een tandartspraktijk en wil je online zichtbaar zijn zonder er veel tijd aan te hoeven besteden? Dan is online marketing voor tandartspraktijken iets voor jou! Het kan lastig zijn om naast je dagelijkse werkzaamheden ook nog eens tijd en aandacht te besteden aan online marketing. Daarom bieden wij onze expertise aan. Door online marketing uit te besteden kun jij je op het werk in de praktijk richten en zorgen voor gezonde mondhygiëne bij jouw klanten. Of je nu een kleine tandartspraktijk hebt of een grote keten met locaties door heel Nederland, wij hebben de ervaring en kennis om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen. Kies voor Rocket Marketing en zie je praktijk groeien!

Als tandartspraktijk je online marketing uitbesteden

Hoe belangrijk een eerste indruk is? Voor een eerste indruk krijg je geen tweede kans. En tegenwoordig is je website de plaats waar potentiële klanten een eerste indruk van je praktijk opdoen. Als de indruk goed is, is de kans groter dat ze voor jou kiezen. Daar kun je veel voordeel uit halen als tandartspraktijk. Online marketing is dé manier om jouw verhaal te vertellen, je praktijk te promoten en je omzet te laten groeien. Lees verder om erachter te komen hoe wij je helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid, want zo bereik jij meer klanten en groeit je praktijk.

Samen een strategische sparringsessie?

Wat zijn jouw groeidoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoogste niveau

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. We zijn competitief, zien nieuwe kansen en houden van ons werk. Zo leveren we service van het hoogste niveau.

Waardevolle Resultaten

We werken aan online marketing oplossingen gericht op jouw doel. Door planmatig te werken en actie te nemen behalen we waardevolle resultaten voor jouw bedrijf.

Persoonlijk & Helder

Persoonlijk contact en heldere plannen vormen de basis voor een succesvolle samenwerking. Jij staat in direct contact met onze marketingspecialisten. 

Succesvolle online marketing voor tandartsen

Tandheelkunde is jouw vakgebied, online marketing dat van ons. Net als mondzorg is online marketing maatwerk. Zoals jullie je blijven ontwikkelen om de beste zorg aan te bieden, doen wij dat met digitale marketing. Met onze een effectieve aanpak en creatieve ideeën helpen wij je op te vallen in een druk digitaal netwerk. Het uitbesteden van online marketing levert je de volgende voordelen op:

ü Verbeterde vindbaarheid: door jouw online marketing uit te besteden aan onze specialisten, verbeter je jouw online vindbaarheid, om zo meer potentiële klanten te bereiken. Je kunt klanten zelfs voorsorteren op het type afspraak en specialisme, van intakes tot implantologie.

ü Bespaar tijd en geld: online marketing uitbesteden betekent dat je er niet zelf mee aan de slag hoeft. Je hoeft ook geen marketeer in loondienst te nemen, zo bespaar je tijd en kosten.

ü Professionele aanpak: als online marketingbureau helpen wij je bij het promoten van jouw praktijk op een manier die aansluit bij jouw filosofie. Bovendien werken we met specialisten voor iedere vorm van online marketing, van webdesign tot SEO en SEA.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Hoe Rocket Marketing jouw praktijk verder helpt

Wij hebben jarenlange ervaring met online marketing en kunnen je helpen door de online positie van jouw tandartspraktijk te versterken, om zo meer nieuwe klanten te bereiken. Onze aanpak omvat de volgende stappen:

 1. Analyse: we beginnen met het analyseren van jouw huidige website en marketingstrategie. Op basis hiervan stellen we een plan op om jouw bereik te verbeteren.
 2. Optimalisatie: we optimaliseren jouw website en online profielen om ervoor te zorgen dat jouw praktijk beter vindbaar is en meer klanten aantrekt.
 3. Contentcreatie: we creëren aantrekkelijke en informatieve content met SEO waarde, gericht op jouw doelgroep.
 4. Online adverteren: via online advertenties promoten we jouw praktijk om potentiële klanten te bereiken.
 5. Analyse en rapportage: de resultaten van de strategie monitoren we. Door regelmatig rapporten uit te brengen over de prestaties houden we je op de hoogte.
Online marketing team

Belangrijke onderdelen van online marketing voor tandartsen

Wij kunnen je helpen met onder andere:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Zoekmachine adverteren (SEA)
 • Social media marketing
 • Contentcreatie
 • E-mailmarketing
 • Reputatiemanagement (PR)

Onze aanpak is persoonlijk en we werken met je samen om een online marketingstrategie te ontwikkelen die past bij de ambities van jouw praktijk. Elke tandartspraktijk is uniek, daarom hanteren wij op maat gemaakte marketingstrategieën.

Adverteren op Google voor tandartspraktijken

Google Ads en tandartspraktijken gaan goed samen. Om een gezond gebit te houden zou iedereen regelmatig een bezoek aan de tandarts moeten brengen, toch? Er is hoe dan ook altijd behoefte aan mondzorg. En hoe vindt men een nieuwe tandarts? Juist, door te zoeken via Google. De praktijk moet om de hoek zijn of een mondzorgspecialisme in huis hebben. De eerste praktijk die bovenaan in Google verschijnt klikt men het vaakst op. Met zoekmachine adverteren (SEA) boek je snel resultaten, aangezien je direct bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Bovendien adverteer je heel gericht op zoektermen die relevant zijn voor jouw tandartspraktijk. Door SEA in te zetten voor jouw praktijk, vergroot je dus je online zichtbaarheid en boek je snel resultaten.

Online marketing overleg

Lokale SEO

Local SEO is zoekmachine optimalisatie voor bedrijven met een lokale doelgroep.  Met local SEO zorg je ervoor dat je lokaal en landelijk beter vindbaar bent. Zeker voor tandartspraktijken, waarbij het grootste gedeelte van de doelgroep zoekt naar een goede praktijk om de hoek, heeft local SEO veel toegevoegde waarde. Onder lokale SEO-taken vallen analyses van relevante lokale zoekwoorden, het verbeteren van de Google Mijn Bedrijf-pagina van jouw tandartspraktijk en zorgen voor NAP-vermeldingen (doorverwijzingen naar contactgegevens van je bedrijf door derden).

Samen naar jouw online marketing kijken?

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Maak een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Afspraak maken voor advies over online marketing voor jouw tandartspraktijk

Online marketing uitbesteden biedt jouw praktijk veel voordelen. Ten eerste stelt het jou in staat om je aandacht en energie aan je klanten en personeel te besteden, terwijl wij jouw online marketingstrategie ontwikkelen en uitvoeren. Daarnaast maak je gebruik van de kennis en expertise van ervaren marketingspecialisten. Onze aanpak op maat zorgt ervoor dat jouw praktijk beter vindbaar is en dat jouw praktijk groeit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een maatwerkplan voor jouw praktijk.

Niet jouw branche? Bekijk in welke branches wij nog meer online marketing uitvoeren!

Wil je binnen jouw branche kans maken op die eerste plaats in de Google zoekresultaten? Voor deze branches is online marketing een succesvol middel om meer (vaste) klanten aan te trekken. Zeker bedrijven in concurrerende branches hebben baat bij een solide online marketing aanpak.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.