Online marketing voor sanitairwinkels

Hoe voeg je, als een toegewijde eigenaar van een sanitairwinkel, nieuwe klanten toe aan je bestaande klantenkring? Mond-tot-mondreclame blijft een betrouwbare manier om nieuwe klanten aan te trekken, maar daar kun je zelf niet veel aan sturen. Gerichte online marketing en SEO toepassen op de website van jouw winkel blijkt in de praktijk soms lastig. Daarom ben je nu op zoek naar een bekwaam online marketingbureau. Wij laten je graag zien hoe ons team jouw sanitairwinkel via online marketing aan meer klanten helpt.

Marketing voor badkamers

Samen met jou stellen we een strategisch marketingplan op voor de verkoop van sanitair en toebehoren, waarbij we de sanitairbranche grondig onder de loep nemen en op zoek gaan naar jouw doelgroep. Dit plan vormt de basis van de online marketing waarop we verder kunnen bouwen aan de groei en toekomst van jouw sanitairwinkel.

Samen een strategische sparringsessie?

Wat zijn jouw groeidoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoogste niveau

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. We zijn competitief, zien nieuwe kansen en houden van ons werk. Zo leveren we service van het hoogste niveau.

Waardevolle Resultaten

We werken aan online marketing oplossingen gericht op jouw doel. Door planmatig te werken en actie te nemen behalen we waardevolle resultaten voor jouw bedrijf.

Persoonlijk & Helder

Persoonlijk contact en heldere plannen vormen de basis voor een succesvolle samenwerking. Jij staat in direct contact met onze marketingspecialisten. 

Wat houdt online marketing voor sanitairspecialisten in?

Allereerst zorgen wij voor gerichte online marketing, zodat jouw bedrijf beter vindbaar wordt op het internet. Zo trekken we meer potentiële klanten naar jouw website en zorgen we dat jouw bedrijf opvalt tussen de concurrentie. Daarnaast verbeteren we je website via SEO, waardoor zoekmachines zoals Google jouw website beter kunnen vinden en hoger waarderen, waardoor deze dus ook hoger in de zoekresultaten verschijnt als bezoekers sanitair-gerelateerde zoektermen invullen.

Maar daar houdt het niet op, want we zorgen er ook voor dat jouw website er aantrekkelijk en professioneel uitziet. Dit doen we op verschillende manieren, waaronder zorgen voor een gebruiksvriendelijke website om de ervaring van bezoekers te verbeteren. Tot slot houden we je op de hoogte van de resultaten. Wij verzorgen maandelijkse rapportages, waarin we de voortgang van onze marketingactiviteiten bespreken. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de prestaties van jouw sanitairwinkel op het internet.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Onmisbare aspecten van online marketing voor badkamerwinkels

Online marketing is een goede stap als je als sanitairwinkel meer potentiële klanten wil bereiken. Daarom bieden we een breed scala aan online marketingdiensten voor sanitairzaken die kunnen helpen bij het stimuleren van de groei van jouw onderneming.

Wij zijn een full service online marketingbureau, dus kun je bij ons terecht voor alle facetten van het vak, zoals:

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Zoekmachineadvertenties (SEA)
  • Portfolio website ontwikkelen voor badkamers
  • Leads genereren
  • E-mailmarketing
  • Social media marketing voor badkamerontwerpen
Online marketing SEO

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor sanitairwinkels

Ben je bekend met zoekmachine optimalisatie (SEO)? Dit is een bewezen methode om meer online zichtbaarheid te krijgen en bezoekers naar je website te trekken. Als je een uitgebreid assortiment sanitair hebt, wil je ook dat potentiële klanten dit kunnen vinden. Als online marketingspecialist helpt Rocket Marketing je om jouw website hoog te laten scoren in zoekmachines, waardoor meer bezoekers je assortiment te zien krijgen.

SEO is een duurzame strategie voor je website. Dat houdt enerzijds in dat het wat tijd kost voordat je resultaten ziet, anderzijds heb je er op de lange termijn ook profijt van om de inhoud van je website up-to-date en interessant te houden. Bovendien is met de expertise van ons SEO-team mogelijk om stabiele topposities te behalen.

Maar hoe werkt SEO eigenlijk? Lees meer over zoekmachine-optimalisatie.

Aantrekkelijke website ontwerpen en bouwen voor portfolio

Een goed ontworpen website is onmisbaar voor elke badkamerwinkel. Onze webspecialisten werken nauw met jou samen om een website met assortiment op maat te maken. Wij zorgen voor een zoekmachinevriendelijke WordPress website waarin jouw sanitair, merken en accessoires op een aantrekkelijke manier te zien zijn. Een professionele website geeft namelijk een betrouwbare uitstraling aan jouw bedrijf.

Ons team ontwerpt de website op basis van jouw wensen en behoeften. We houden rekening met de huisstijl van je bedrijf en zorgen voor een gebruiksvriendelijk ontwerp voor bezoekers. Het tonen van de mogelijkheden en eerder opgeleverde projecten is een onmisbaar onderdeel voor je sanitairwinkel. Een digitaal sanitairportfolio op je website is daarvoor een uitstekend hulpmiddel. Zo krijgen klanten een goed beeld van jouw eerdere projecten en kunnen ze bovendien inspiratie opdoen voor hun eigen badkamer. Via een mooi en overzichtelijk portfolio bepalen we de beste manier om sanitairprojecten te presenteren.

K

Projecten presenteren op social media

Bij Rocket Marketing maken we ook gebruik van social media advertising, omdat deze effectieve en bewezen marketingstrategie leidt tot extra verkoop. Ons team is goed op de hoogte van de laatste mogelijkheden van adverteren via social kanalen, waaronder targeting. Hierbij gaat het om het tonen van relevante advertenties aan specifieke gebruikers (jouw doelgroep) op verschillende platformen, zoals Instagram of Pinterest.

Pinterest is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor het opbouwen van een sanitairportfolio. Gebruikers halen hier inspiratie uit en creëren moodboards met behulp van foto’s van jouw sanitair en badkamerontwerpen. We helpen je graag bij het opzetten van een succesvolle social mediacampagne voor jouw sanitairwinkel.

Samen naar jouw online marketing kijken?

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Maak een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Gratis analyse laten maken van jouw sanitairwebsite

Ontdek de kansen voor jouw bedrijf met onze gratis online marketinganalyse voor sanitairwinkels. Wij bieden jou een uitgebreide analyse ter waarde van € 250,-, geheel vrijblijvend. In onze analyse brengen we de online positie van jouw bedrijf in kaart, zodat we je kunnen laten zien waar de kansen voor jouw onderneming liggen. Je ontvangt van ons een rapport met advies en strategieën om jouw zaak te laten groeien.

We zijn ervan overtuigd dat wij jouw bedrijf kunnen helpen om meer omzet te genereren door middel van een effectieve online strategie. Na de analyse zullen we je ook een aanbod doen om samen te werken, vervolgens is het aan jou om te besluiten of jij met ons in zee gaat.

Maar liefst 85% van de bedrijven waar we analyses voor hebben uitgevoerd liet online kansen liggen, waardoor ze ook omzet zijn misgelopen. Wil jij niet langer tot die grote groep behoren? Dan staan wij voor je klaar! Maak gebruik van onze expertise en ontdek hoe ook jouw sanitairwinkel groeit dankzij een op maat gemaakte online strategie.

Niet jouw branche? Bekijk in welke branches wij nog meer online marketing uitvoeren!

Wil je binnen jouw branche kans maken op die eerste plaats in de Google zoekresultaten? Voor deze branches is online marketing een succesvol middel om meer (vaste) klanten aan te trekken. Zeker bedrijven in concurrerende branches hebben baat bij een solide online marketing aanpak.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.