Online marketing voor kappers

Als kapper ben je vast wel bekend met het feit dat de concurrentie overheersend kan zijn. Hoe zorg je er nu voor dat jouw kapsalon opvalt tussen al die andere salons? Daar kan het team van Rocket Marketing je bij helpen! Onze uitgebreide ervaring in online marketing heeft ervoor gezorgd dat we precies weten hoe we jouw kapperszaak online op de kaart kunnen zetten. Van zoekmachine optimalisatie tot social media marketing, wij hebben alles in huis om jouw kapsalon te laten stralen als nooit tevoren. Ontdek wat Rocket Marketing voor jou kan betekenen!

Als kapperszaak je online marketing uitbesteden

Kapperszaken zijn er in overvloed en de concurrentie is dan ook torenhoog. Het is daarom van groot belang dat je online goed gevonden wordt. Het is tegenwoordig dan ook bijna een must om online aanwezig én goed zichtbaar te zijn. Maar hoe pak je dat aan als je al zo veel tijd kwijt bent aan het runnen van je salon? Het antwoord is simpel: online marketing uitbesteden!

Bij Rocket Marketing kun je terecht voor het uitbesteden van al je online marketingactiviteiten. Wij zorgen ervoor dat jouw kapperszaak online goed gevonden wordt, zodat je nog meer klanten kunt bereiken en je kapsalon verder kunt laten groeien.

Samen een strategische sparringsessie?

Wat zijn jouw groeidoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoogste niveau

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. We zijn competitief, zien nieuwe kansen en houden van ons werk. Zo leveren we service van het hoogste niveau.

Waardevolle Resultaten

We werken aan online marketing oplossingen gericht op jouw doel. Door planmatig te werken en actie te nemen behalen we waardevolle resultaten voor jouw bedrijf.

Persoonlijk & Helder

Persoonlijk contact en heldere plannen vormen de basis voor een succesvolle samenwerking. Jij staat in direct contact met onze marketingspecialisten. 

Wat kan online marketing voor jouw kapsalon betekenen?

Door online marketing in te zetten, breng je jouw kapsalon onder de aandacht bij een breder publiek. Je kunt bijvoorbeeld gericht adverteren op social media of ervoor zorgen dat je kapperszaak hoog scoort in zoekresultaten van Google. Maar online marketing biedt nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van nieuwsbrieven, het opzetten van een blog of het aanbieden van online boekingen. Met online marketing kun je écht het verschil maken en je salon naar een hoger niveau tillen.

De voordelen van online marketing voor kappers

ü Aantrekken van klanten: door online marketing in te zetten kun je nieuwe klanten aantrekken die anders misschien niet van het bestaan van jouw kapsalon af zouden weten. Door goed vindbaar te zijn via zoekmachines en op social media, vergroot je je naamsbekendheid.

ü Behouden van klanten: ook voor het behouden van bestaande klanten is online marketing ideaal. Met bijvoorbeeld nieuwsbrieven informeer je eenvoudig over nieuwe behandelingen of acties, zodat ze getriggerd worden om terug te komen.

ü Efficiënt werken: online marketing kan je ook helpen om bepaalde werkzaamheden te automatiseren, zoals het versturen van nieuwsbrieven of het aanbieden van online boekingen. Dit bespaart tijd en geld, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het knippen en stylen!

ü Een streepje voor op je concurrentie: door online marketing slim in te zetten, kun je je concurrentie een stap voor blijven en ervoor zorgen dat jouw kapsalon altijd bovenaan staat in zoekresultaten en op social media.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Waaruit bestaat online marketing voor kappers?

Er zijn veel vormen van online marketing, die elk hun eigen voordelen bieden voor jou als kapper. Ons team van specialisten weet precies welke aspecten belangrijk zijn en hoe je hier slim op kunt inspelen. Samen met jou ontwikkelen we een strategie die past bij jouw kapperszaak en jouw doelstellingen, zodat je het beste resultaat behaalt. We vertellen je graag met welke diensten Rocket Marketing jouw kapsalon online op de kaart kan zetten.

Online marketing team

Zoekmachine optimalisatie (SEO) om optimaal vindbaar te zijn

Om goed gevonden te worden, is zoekmachine optimalisatie (SEO) een belangrijke factor. Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines als Google, vergroot je de kans dat potentiële klanten jouw kapperszaak vinden wanneer zij op zoek zijn naar een kapper in de buurt. Ons team van SEO-specialisten doet er alles aan om jouw website langdurig hoog in de zoekresultaten te krijgen. Hierdoor trek je niet alleen meer bezoekers naar je website, maar ook potentiële klanten naar je kapperszaak.

Zoekmachine adverteren (SEA) om snel en gericht successen te behalen

Door zoekmachine adverteren (SEA) in te zetten, adverteer je heel gericht op precies de zoektermen die belangrijk zijn voor jouw kapsalon. Zo trek je op het juiste moment nieuwe klanten naar jouw website. Doordat je meteen helemaal bovenaan staat in de zoekresultaten van Google, boek je razendsnel resultaat. Onze SEA-specialisten maken de prestaties van je advertenties inzichtelijk en sturen bij wanneer dat nodig is. Met zoekmachine adverteren vergroot je snel en gericht je online zichtbaarheid.

 

kapper aan het werk
adverteren op instagram

Social media advertising: de juiste doelgroep bereiken

Succesvolle kapsalons zijn enorm actief op social media. Met Social media advertising speel je in op de interesses van jouw doelgroep, bijvoorbeeld met relevante content en leuke online acties. Onze social media experts zetten jouw kapperszaak op de kaart en vergroten je naamsbekendheid met advertenties op populaire kanalen als Instagram en Facebook. Het voordeel van Social media advertising is bovendien dat je gericht kunt targeten op onder andere de locatie en interesses van je doelgroep.

Samen naar jouw online marketing kijken?

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Maak een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Online marketing advies voor jouw kapsalon ontvangen?

Zoek je een manier om jouw kapsalon beter vindbaar te maken en meer klanten aan te trekken, maar heb je nog geen idee hoe je dit aan moet pakken? De experts van Rocket Marketing staan voor je klaar! We denken graag met je mee over de juiste online strategie tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op en kom erachter wat we voor je kunnen betekenen. We gaan graag samen met jou voor succes!

Niet jouw branche? Bekijk in welke branches wij nog meer online marketing uitvoeren!

Wil je binnen jouw branche kans maken op die eerste plaats in de Google zoekresultaten? Voor deze branches is online marketing een succesvol middel om meer (vaste) klanten aan te trekken. Zeker bedrijven in concurrerende branches hebben baat bij een solide online marketing aanpak.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.