Online marketing voor interieurzaken

Hoe trek je, als een ambitieuze eigenaar van een interieurzaak, nieuwe klanten aan naast je huidige clientèle? Mond-tot-mondreclame blijft een betrouwbare methode om nieuwe klanten te bereiken, maar daarop heb je zelf beperkte controle. Toepassen van gerichte online marketing en SEO voor de website van jouw winkel kan uitdagend zijn. Daarom ben je nu op zoek naar een ervaren online marketingbureau. Wij laten je graag zien hoe ons team jouw interieurzaak via online marketing meer bezoekers en klanten bezorgt.

Marketing voor interieur

Samen met jou stellen we een strategisch marketingplan op voor de verkoop van interieurartikelen en accessoires, waarbij we de interieurbranche diepgaand analyseren en jouw doelgroep identificeren. Dit plan vormt het fundament voor de online marketing waarmee we verder werken aan de groei en toekomst van jouw interieurzaak.

Samen een strategische sparringsessie?

Wat zijn jouw groeidoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoogste niveau

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. We zijn competitief, zien nieuwe kansen en houden van ons werk. Zo leveren we service van het hoogste niveau.

Waardevolle Resultaten

We werken aan online marketing oplossingen gericht op jouw doel. Door planmatig te werken en actie te nemen behalen we waardevolle resultaten voor jouw bedrijf.

Persoonlijk & Helder

Persoonlijk contact en heldere plannen vormen de basis voor een succesvolle samenwerking. Jij staat in direct contact met onze marketingspecialisten. 

Wat kun je verwachten van online marketing voor interieurzaken?

Allereerst zorgen wij voor gerichte online marketing, waardoor jouw bedrijf beter zichtbaar wordt op het web. Hierdoor leiden we meer potentiële klanten naar jouw website en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. We optimaliseren ook je website via SEO, zodat zoekmachines zoals Google deze gemakkelijker kunnen indexeren en hoger plaatsen. Dit resulteert in een betere ranking, vooral wanneer bezoekers zoeken op termen gerelateerd aan interieur, meubels en woonaccessoires.

Maar daar blijft het niet bij. We zorgen er ook voor dat jouw website er zowel aantrekkelijk als professioneel uitziet. Dit realiseren we op diverse manieren, waaronder het creëren van een gebruiksvriendelijke site om de gebruikerservaring te verbeteren. Bovendien bouwen we ook complete webwinkels in WooCommerce waarmee je jouw producten ook (of alleen) online kunt verkopen. Tot slot houden we je continu op de hoogte van de ontwikkelingen. We voorzien je van maandelijkse rapportages waarin we de resultaten van onze marketinginspanningen bespreken. Hierdoor ben je altijd geïnformeerd over de online prestaties van jouw interieurzaak.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Belangrijke online marketing stappen voor interieurzaken

Online marketing is essentieel wanneer je als interieurzaak meer potentiële klanten wilt aantrekken. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan online marketingdiensten voor interieurzaken, die bijdragen aan de groei van jouw onderneming.

Rocket Marketing is een full service online marketingbureau, wat betekent dat je bij ons terecht kunt voor alle onderdelen van het vak:

  • Leadgeneratie voor interieurontwerpers
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Zoekmachineadvertenties (SEA)
  • Portfolio website bouwen voor interieurontwerpen en producten
  • E-mailmarketing
  • Social media marketing
Online marketing team

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor interieurspecialisten

Je hebt vast al eens over zoekmachine optimalisatie (SEO) gehoord. Misschien ben je er zelfs al mee aan de slag geweest. Het is een beproefde manier om jouw online aanwezigheid te vergroten en bezoekers naar je website te leiden. Met een indrukwekkend interieurportfolio wil je natuurlijk dat potentiële klanten dit ontdekken. Rocket Marketing ondersteunt je om jouw website prominent te laten verschijnen in zoekmachines, zodat meer bezoekers jouw interieurdesigns kunnen bewonderen.

SEO is een langetermijnstrategie voor je website. Dit betekent dat je even geduld moet hebben voordat je de vruchten plukt, maar op de lange termijn is het essentieel om de inhoud van je site actueel en boeiend te houden. Met de expertise van ons SEO-team is het haalbaar om stabiele topposities in de zoekresultaten te verkrijgen.

Maar hoe werkt SEO eigenlijk? Lees meer over zoekmachine-optimalisatie.

Aantrekkelijk interieurportfolio opbouwen

Een zorgvuldig ontworpen website is essentieel voor elke interieurzaak. Onze webspecialisten werken nauwgezet met jou samen om een op maat gemaakte website met een interieurportfolio te creëren. Wij zorgen voor een zoekmachinevriendelijke WordPress website waarop jouw interieurdesigns, merken en accessoires op een stijlvolle wijze gepresenteerd worden. Een professionele website straalt immers betrouwbaarheid en kwaliteit uit voor jouw onderneming.

Ons team ontwikkelt de website volgens jouw specifieke wensen en behoeften. We houden rekening met de branding van jouw zaak en zorgen voor een intuïtief design voor de bezoekers. Het tentoonstellen van verschillende interieuroplossingen en eerder gerealiseerde projecten is een must voor ontwerpers en stylisten. Een digitaal interieurportfolio op je website is daar het ideale medium voor. Hierdoor krijgen klanten een duidelijk beeld van jouw voorgaande realisaties en kunnen ze tevens inspiratie vinden voor hun eigen woonruimte. Met een helder en gestructureerd portfolio bepalen we de optimale manier om interieurprojecten te tonen. Vervolgens kun je dit portfolio ook aan je webshop koppelen.

Een kleurrijke presentatie over marketingstrategieën is als een moodboard voor keukenwinkels en interieurzaken

Gezien worden op social media

Bij Rocket Marketing benutten we ook de kracht van social media en social media advertising, aangezien deze effectieve en beproefde marketingbenadering bijdraagt aan extra bereik. Ons team werkt met de nieuwste methodes van adverteren op sociale media, waaronder doelgroepgerichte advertenties. Hierbij richten we ons op het tonen van relevante advertenties aan specifieke gebruikers (jouw doelgroep) op diverse platformen, waaronder Pinterest.

Dit platform is bijvoorbeeld uitstekend voor het tentoonstellen van je interieurportfolio. Gebruikers van Pinterest halen hier hun inspiratie vandaan en maken sfeerborden met foto’s van jouw interieurontwerpen. We assisteren je met plezier in het opzetten van een doeltreffende social mediacampagne voor jouw interieurzaak.

Samen naar jouw online marketing kijken?

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Maak een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Gratis analyse aanvragen voor jouw interieurwebsite of webwinkel

Ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming met onze kosteloze online marketinganalyse voor interieurzaken. Wij presenteren je een diepgaande analyse ter waarde van € 250,-, geheel zonder verplichtingen. In deze analyse schetsen we de online positie van jouw zaak, zodat je inzicht krijgt in de kansen die voorhanden zijn. Je ontvangt van ons een rapport vol aanbevelingen en strategieën om jouw onderneming te laten bloeien.

We geloven stellig dat we jouw zaak kunnen ondersteunen in het verhogen van de omzet door een doelgerichte online marketingaanpak. Na onze analyse doen we je graag een voorstel tot samenwerking, waarna jij de keuze hebt om met ons verder te gaan of niet.

Opvallend genoeg heeft 85% van de bedrijven waarvoor wij analyses hebben verricht, online kansen onbenut gelaten, wat resulteerde in gemiste inkomsten. Wil je niet langer tot deze grote groep behoren? Dan staan we klaar om je te ondersteunen! Profiteer van onze kennis en zie hoe jouw interieurzaak floreert dankzij een online strategie op maat.

Niet jouw branche? Bekijk in welke branches wij nog meer online marketing uitvoeren!

Wil je binnen jouw branche kans maken op die eerste plaats in de Google zoekresultaten? Voor deze branches is online marketing een succesvol middel om meer (vaste) klanten aan te trekken. Zeker bedrijven in concurrerende branches hebben baat bij een solide online marketing aanpak.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.