Online marketing voor fysiotherapeuten

Beheer je een praktijk en wens je online goed vertegenwoordigd te zijn zonder een aanzienlijke tijdsinvestering? Dan is online marketing uitbesteden een uitstekende stap. Het kan uitdagend zijn om naast de zorg voor je patiënten voldoende tijd en aandacht aan je website en social media te besteden. Daarom bieden wij onze expertise aan. Door je online marketing uit handen te geven, kun jij je volledig concentreren op je werk in de praktijk en de zorg voor je patiënten. Ongeacht of je een kleine praktijk of een grootschalige keten met vestigingen in heel Nederland hebt, wij hebben de ervaring en kennis om je digitale marketing naar een hoger niveau te tillen. Kies voor Rocket Marketing en zie je praktijk bloeien!

Online marketing uitbesteden als fysiopraktijk

Het is essentieel om een goede eerste indruk te maken. Tegenwoordig is je website de plek waar potentiële patiënten hun eerste indruk van je praktijk krijgen. En een positieve indruk vergroot de kans dat zij voor je praktijk kiezen. Als praktijk kun je hier enorm van profiteren. Digitale marketing is dé methode om je verhaal te delen, je fysiopraktijk te promoten en je omzet te laten groeien. Lees verder om te ontdekken hoe we je helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid, want daarmee bereik je meer patiënten en groeit je praktijk.

Samen een strategische sparringsessie?

Wat zijn jouw groeidoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoogste niveau

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. We zijn competitief, zien nieuwe kansen en houden van ons werk. Zo leveren we service van het hoogste niveau.

Waardevolle Resultaten

We werken aan online marketing oplossingen gericht op jouw doel. Door planmatig te werken en actie te nemen behalen we waardevolle resultaten voor jouw bedrijf.

Persoonlijk & Helder

Persoonlijk contact en heldere plannen vormen de basis voor een succesvolle samenwerking. Jij staat in direct contact met onze marketingspecialisten. 

Succesvolle digitale marketing voor fysiotherapeuten

Fysiotherapie is jouw specialiteit, digitale marketing de onze. Net als de zorg, vereist online marketing maatwerk. Terwijl jij je blijft ontwikkelen om de beste behandelingen aan te bieden, doen wij dat met marketing. Met onze effectieve aanpak en vernieuwende ideeën helpen wij je om op te vallen in een drukke online wereld. Het uitbesteden van online marketing biedt je de volgende voordelen:

ü Verhoogde vindbaarheid: door je marketing aan onze specialisten over te laten, verbeter je je online vindbaarheid en bereik je meer potentiële patiënten. Je kunt patiënten zelfs voorsorteren op afspraaktype en specialisme, variërend van revalidatie tot bekkenfysiotherapie.

ü Tijd en geld besparen: door taken uit te besteden, hoef je er zelf geen tijd in te steken. Dan hoef je ook geen marketeer in dienst te nemen, waardoor je tijd en kosten bespaart.

ü Professionele aanpak: als online marketingbureau helpen wij je bij het promoten van je praktijk op een manier die aansluit bij jouw filosofie. Bovendien werken we met specialisten voor elke vorm van digitale marketing, van websites bouwen tot SEO en SEA.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Hoe Rocket Marketing je praktijk verder helpt

Wij hebben jarenlange ervaring met online marketing en kunnen je helpen de online positie van je praktijk te versterken, om zo meer nieuwe patiënten te bereiken. We gaan als volgt te werk:

 1. Analyse: we beginnen met een analyse van je huidige website en marketingstrategie. Op basis hiervan stellen we een plan op om je bereik te verbeteren.
 2. Optimalisatie: we optimaliseren je website en online profielen om ervoor te zorgen dat je praktijk beter vindbaar is en meer patiënten aantrekt.
 3. Contentcreatie: onze contentspecialisten creëren boeiende en informatieve content met SEO waarde, gericht op je doelgroep.
 4. Online Adverteren: via online advertenties promoten we je praktijk om potentiële patiënten te bereiken.
 5. Analyse en Rapportage: we monitoren de resultaten van de strategie. Door regelmatig rapporten over de prestaties te leveren, houden we je op de hoogte.
online marketing voor fysiotherapeuten

Belangrijke aspecten van digitale marketing voor fysiotherapeuten

Wij kunnen je onder andere helpen met:

 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Zoekmachine Adverteren (SEA)
 • Social Media Marketing
 • Contentcreatie
 • E-mailmarketing
 • Reputatiemanagement (PR)

Onze aanpak is persoonlijk en we werken samen om een online marketingstrategie te ontwikkelen die past bij de ambities van je praktijk. Omdat elke praktijk uniek is, hanteren wij op maat gemaakte marketingstrategieën.

Adverteren op Google voor fysiotherapie

Google Ads en fysiotherapie gaan uitstekend samen. Veel mensen ervaren beperkingen in hun beweging en zouden baat hebben bij de hulp van een fysiotherapeut. Maar hoe vinden patiënten een fysiotherapeut zonder doorverwijzing? Precies, door te zoeken via Google. De praktijk moet lokaal zijn of de juiste discipline hebben. De eerste praktijk die bovenaan in Google verschijnt, wordt het vaakst aangeklikt. Met zoekmachine adverteren (SEA) boekt je snel resultaten, omdat je direct bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Bovendien adverteert je zeer gericht op zoektermen die relevant zijn voor je praktijk. Door SEA in te zetten voor je praktijk, vergroot je dus je online zichtbaarheid en boekt je snel resultaten.

Online marketing overleg

Lokale SEO

Lokale SEO is zoekmachine optimalisatie voor bedrijven met een lokale doelgroep. Zeker als je doelgroep op zoek is naar een goede fysiotherapeut in hun buurt, biedt lokale SEO grote meerwaarde. Onder lokale SEO-taken vallen het analyseren van relevante lokale zoekwoorden, het verbeteren van de Google Mijn Bedrijf-pagina van je praktijk en zorgen voor NAP-vermeldingen (verwijzingen naar je bedrijfscontactgegevens door derden).

Samen naar jouw online marketing kijken?

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Maak een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Neem contact op voor advies over online marketing voor je praktijk voor fysiotherapie

Het uitbesteden van online marketing heeft veel voordelen voor fysiotherapeuten. Ten eerste stelt het je in staat om je aandacht en energie aan je patiënten en eventueel aan personeel te besteden, terwijl wij je online marketingstrategie ontwikkelen en implementeren. Daarnaast maakt je gebruik van de kennis en expertise van ervaren marketingspecialisten. Onze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat je praktijk beter vindbaar is en groeit. Neem contact met ons op als je wilt weten hoe we je fysiopraktijk verder kunnen helpen.

Niet jouw branche? Bekijk in welke branches wij nog meer online marketing uitvoeren!

Wil je binnen jouw branche kans maken op die eerste plaats in de Google zoekresultaten? Voor deze branches is online marketing een succesvol middel om meer (vaste) klanten aan te trekken. Zeker bedrijven in concurrerende branches hebben baat bij een solide online marketing aanpak.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.