Online marketing voor dakdekkers

Verbeter je online zichtbaarheid en klantrelaties

Als dakdekker ben je waarschijnlijk druk bezig met dakwerken en sta je niet echt stil bij de impact van je eigen website. Maar in deze digitale tijd is het essentieel om aandacht te besteden aan SEO en andere vormen van online marketing. Zonder de juiste online marketing blijft je bedrijf achter en nemen je concurrenten het over. We leggen je graag uit hoe online marketing jouw bedrijf kan helpen.

Eenvoudig beginnen met online marketing

Online marketing is maatwerk, we maken een analyse en laten je de kansen van online marketing voor je bedrijf zien. Je hoeft niet alle onderdelen van online marketing uit te besteden, maar kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld zelf content te maken of je social media te beheren. In overleg met jou pakken wij de onderdelen aan die je wilt uitbesteden aan onze experts. Zo kun je eenvoudig beginnen met online marketing. Ons team kan je onder andere helpen met een strategisch plan, het verbeteren van je SEO en het opstellen en uitvoeren van een advertentiecampagne. Als full-service marketingbureau bieden we alle mogelijke vormen van online marketing aan.

Samen een strategische sparringsessie?

Wat zijn jouw groeidoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoogste niveau

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. We zijn competitief, zien nieuwe kansen en houden van ons werk. Zo leveren we service van het hoogste niveau.

Waardevolle Resultaten

We werken aan online marketing oplossingen gericht op jouw doel. Door planmatig te werken en actie te nemen behalen we waardevolle resultaten voor jouw bedrijf.

Persoonlijk & Helder

Persoonlijk contact en heldere plannen vormen de basis voor een succesvolle samenwerking. Jij staat in direct contact met onze marketingspecialisten. 

Succesvolle online marketing voor dakdekkers

Als je jouw online marketing wil uitbesteden, dan hoef je niet verder te zoeken. Ons team bestaat uit marketingspecialisten, ieder met een eigen expertise. We staan altijd voor je klaar en bieden een all-in service. Dit betekent dat we je helpen met een breed scala aan diensten op het gebied van online marketing. Naast standaardwerkzaamheden zoals zoekwoordenonderzoek, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online adverteren op diverse platformen, kun je ons ook inschakelen voor het ontwerpen en bouwen van je website of het beheren van je social media-kanalen. Door deze talloze opties ben jij in staat om alles uit je dakdekkersbedrijf te halen.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Welke onderdelen van online marketing uitbesteden voor dakdekkers?

Wij helpen dakdekkers en andere MKB’ers onder andere met:

  • Gebruiksvriendelijke webdesigns
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Social media advertising
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Contentcreatie
  • Online leadgeneratie
  • Public relations

Via onze persoonlijke aanpak werken we samen met jou om een online marketingstrategie te ontwikkelen die past bij jouw dakdekkersbedrijf. We geloven dat iedere onderneming een uniek verhaal heeft en daarom gebruiken we altijd een op maat gemaakte aanpak.

Online marketing team

Laat je website gebruiksvriendelijker maken

Het zal niet de eerste keer zijn dat een klant gestrest contact met je opneemt vanwege lekkage op het dak. Die lekkage alleen bezorgt je klant al stres genoeg, daarom wil je het ze zo makkelijk mogelijk maken om je te bereiken. Dit doe je eenvoudig door jouw website een gebruiksvriendelijk ontwerp te geven met duidelijke knoppen. 

Wij kunnen je hiermee helpen. Onze webdeveloper richt je website zo in dat je klant jou met één druk op de knop kan bereiken. In een goed webdesign zien klanten direct hoe ze je kunnen inschakelen en voor welke dakdekkersdiensten.

Lokaal adverteren met Google Ads voor dakdekkers

Een belangrijke reden voor dakdekkers om ervoor te kiezen om online marketing uit te besteden is het feit dat je lokaal kunt adverteren en zo meer klanten binnen je werkgebied kunt bereiken. Met Google Ads kun je heel gericht adverteren. Zo kun je bijvoorbeeld een lokale Google Ads-campagne opzetten voor jouw eigen regio. Je hebt de mogelijkheid om de doelgroep die zich in de buurt van de geselecteerde locatie bevindt te bereiken, maar het is ook mogelijk om gebruikers met een bepaalde lokale zoekintentie, zoals ‘daklekkage Amsterdam’ te vinden. Laat onze specialisten je helpen als jij lokaal wilt opvallen.

adverteren op instagram

Speel in op social media

Zelfs voor dakdekkers is het belangrijk om aandacht te besteden aan social mediakanalen. Internet marketing maakt het mogelijk om te profiteren van het groeiende belang van sociale media. Verschillende onderzoeken laten zien dat bedrijven hun omzet gemiddeld met wel 12% verhogen als ze social media op de juiste manier inzetten. Dit betekent niet alleen content produceren, maar ook interactie hebben met je doelgroep op de kanalen en bereikbaar zijn voor vragen en feedback. Ons team kan je onder andere helpen met het opzetten van social media bedrijfsaccounts en social media contentcreatie.

Niet jouw branche? Bekijk in welke branches wij nog meer online marketing uitvoeren!

Wil je binnen jouw branche kans maken op die eerste plaats in de Google zoekresultaten? Voor deze branches is online marketing een succesvol middel om meer (vaste) klanten aan te trekken. Zeker bedrijven in concurrerende branches hebben baat bij een solide online marketing aanpak.

Samen naar jouw online marketing kijken?

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Maak een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Afspraak maken voor advies over online marketing voor dakdekkers

Wil jij meer weten over onze diensten voor dakdekkers? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan graag met je om de tafel om te bekijken waar jij behoefte aan hebt en wat er mogelijk is op het gebied van online marketing voor jouw bedrijf. Van het opstellen van een strategisch plan tot het creëren van content voor je website en adverteren via Google Ads, er zijn talloze opties waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je graag om het maximale uit je bedrijf te halen. 

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van online marketing uitbesteden.

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.