Online marketing voor autoverhuurbedrijven

Als eigenaar van een autoverhuurbedrijf weet je hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. Je wilt immers zo veel mogelijk mensen bereiken die naar een huurauto zoeken. Online marketing speelt hierbij een belangrijke rol. Maar dan moet je het wel grondig aanpakken. Wat als je geen tijd of kennis hebt om dit zelf te doen? Dan online marketing uitbesteden een goede optie.

Online marketing uitbesteden als autoverhuurbedrijf

In zo’n concurrerende markt als de autoverhuurbranche is online marketing geen optie, maar een noodzaak. Potentiële klanten worden overspoeld met informatie over huurauto’s; zie daar maar eens tussen te komen. Jij wilt je positie versterken, daarom is het uitbesteden van online marketing een slimme investering. Grijp je kans en stijg boven de concurrentie uit.

Samen een strategische sparringsessie?

Wat zijn jouw groeidoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoogste niveau

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. We zijn competitief, zien nieuwe kansen en houden van ons werk. Zo leveren we service van het hoogste niveau.

Waardevolle Resultaten

We werken aan online marketing oplossingen gericht op jouw doel. Door planmatig te werken en actie te nemen behalen we waardevolle resultaten voor jouw bedrijf.

Persoonlijk & Helder

Persoonlijk contact en heldere plannen vormen de basis voor een succesvolle samenwerking. Jij staat in direct contact met onze marketingspecialisten. 

De voordelen van online marketing voor lease en autoverhuurorganisaties

Bespaar tijd en moeite

Online marketing is erg tijdrovend, tenminste, als je het goed wil doen. Het vereist kennis van verschillende tools en technieken en het vergt vaak veel experimenteren om te ontdekken wat werkt voor jouw branche. Ondertussen werkt de concurrent ook hard aan hun online marketing. Door het uitbesteden van online marketing kun jij je als eigenaar van het autoverhuurbedrijf focussen op andere belangrijke taken, terwijl de marketingspecialisten van Rocket Marketing zich richten op het aantrekken van potentiële klanten.

Groter bereik en meer klanten

Online marketing helpt je om een groter publiek te bereiken. Door middel van SEO, social media (advertising), e-mailmarketing en andere onderdelen zorgen we ervoor dat jouw autoverhuurbedrijf beter zichtbaar wordt op het internet. Dit levert jou meer websitebezoekers, leads en uiteindelijk meer klanten op.

Hogere ROI

Je verdient de investering in online marketing uitbesteden snel terug. Online marketingspecialisten hebben namelijk snel door wat werkt en wat niet werkt, waardoor je minder tijd en geld verspilt aan onsuccesvolle experimenten. Hierdoor kan jouw bedrijf sneller en efficiënter groeien en levert je investering sneller resultaten op.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Belangrijke onderdelen van online marketing voor autoverhuurbedrijven

Als je meer auto’s wil verhuren of leasen, is investeren in online marketing een absolute must. Maar hoe onderscheid je je van jouw concurrent en hoe zorg je dat potentiële klanten voor jouw huurauto kiezen? Door verschillende takken van online marketing te combineren bereik je meer. We laten je graag zien welke technieken Rocket Marketing voor jou als autoverhuurder kan toepassen.

adverteren op instagram

Je doelgroep bereiken met social media advertenties

Social media advertising is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van veel bedrijven, zo ook voor de autoverhuurbranche. Door slim gebruik te maken van social media platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, bereik je je doelgroep effectiever en vergroot je jouw merkbekendheid. Zeer gericht adverteren is een van de voordelen van social ads; je toont direct aan de juiste doelgroep. Daarnaast kun je direct communiceren met potentiële klanten, waardoor de merkbetrokkenheid toeneemt. Kortom, social media advertenties zijn een krachtig instrument voor autoverhuur om je marketingdoelen te bereiken.

Conversie optimalisatie

Met conversie optimalisatie (CRO) richt je je op het verbeteren van de conversies van je website. Reserveringsaanvragen, maar ook inschrijvingen voor de nieuwsbrief zijn voorbeelden van conversies voor autoverhuurbedrijven. Uiteindelijk wil je meer websitebezoekers omzetten in klanten of leads. Hiervoor gebruik je verschillende technieken zoals A/B-testen, het verbeteren van de gebruikerservaring en het optimaliseren van de conversiepaden op je website. Met CRO verbeter je ook de ROI van je inspanningen en haal je dus meer uit je website. Het is belangrijk om conversie optimalisatie als een continu proces te zien, waarbij je voortdurend aan de verbetering van je website werkt om de conversieratio te verhogen.

Online marketing team

Lange termijn vindbaarheid met zoekmachine optimalisatie

Je (organische) positie verbeteren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google doen we met SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO om meer onbetaald verkeer naar je website te trekken en daarmee meer potentiële klanten aan te spreken. SEO bestaat uit allerlei marketingwerkzaamheden, zoals het optimaliseren van de inhoud van je website, het verbeteren van de technische websitestructuur en het vergroten van het aantal kwalitatieve backlinks. Zie zoekmachine optimalisatie als een continu proces, waarbij je voortdurend je website blijft aanscherpen om de positie in de zoekresultaten te verbeteren en meer organisch verkeer te genereren.

Niet jouw branche? Bekijk in welke branches wij nog meer online marketing uitvoeren!

Wil je binnen jouw branche kans maken op die eerste plaats in de Google zoekresultaten? Voor deze branches is online marketing een succesvol middel om meer (vaste) klanten aan te trekken. Zeker bedrijven in concurrerende branches hebben baat bij een solide online marketing aanpak.

Samen naar jouw online marketing kijken?

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Maak een afspraak met een online marketing specialist.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Maak een afspraak en bespreek jouw doelen en wensen

Voordat Rocket Marketing voor je aan de slag gaat, is het belangrijk om jouw doelen en wensen te bespreken. Wat zijn jouw bedrijfsdoelstellingen en hoe stemmen we de online marketing daarop af? Door jouw doelen en wensen helder voor ogen te hebben, zijn wij in staat om een op maat gemaakt plan voor te stellen. We leggen dit gedetailleerde plan van aanpak aan je voor. Daarin staat welke technieken we zullen gebruiken. We houden uiteraard rekening met jouw budget en doelstellingen. Tijdens het uitvoeren van de goedgekeurde strategie houden we je up-to-date via analyses en rapportages. Online marketing is een slimme investering voor autoverhuurbedrijven. Je bespaart jezelf tijd en energie, zodat jij je kunt richten op de bedrijfsvoering en onze marketingspecialisten zorgen voor meer bereik en klanten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw autoverhuurbedrijf kunnen helpen en plan een afspraak in voor een adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat jouw huurauto’s online goed gevonden worden en je nog meer tevreden klanten binnenhaalt!

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.