Zoekmachine adverteren

Search Engine Advertising (SEA) of zoekmachine adverteren kan een goed middel zijn om je bedrijf te doen groeien. Zoekmachine adverteren kan op zichzelf zeer effectief zijn, maar kun je ook combineren met andere online marketing strategieën.

Een gratis en vrijblijvende analyse

Vraag jij je af of je met jouw campagnes het maximale rendement behaalt? Of gebruik je nog geen SEA en ben je benieuwd waar de kansen liggen? Dan kunnen wij een gratis analyse ter waarde van € 250,- voor je uitvoeren.

Veel van de campagnes die wij analyseren zijn niet optimaal ingericht. Nadat wij de analyse hebben uitgevoerd, ontvang je van ons een rapport met allerlei verbeterpunten en handige tips. We doen je bovendien een voorstel om zoekmachine adverteren aan ons uit te besteden. Dit bepaal je echter zelf.

Samen een strategische sparringsessie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Hoe belangrijk is zoekmachine adverteren?

Bij zoekmachine adverteren kopen we een plekje in de zoekresultaten van een zoekmachine als Bing of Google. We kunnen bieden op advertentieruimte onder specifieke zoekwoorden.

Naast Google Text Ads, is het ook mogelijk om te adverteren met bijvoorbeeld Google Shopping. Ook Microsoft Advertising kan bovendien zeer interessant zijn.

De meeste bezoekers op je website zullen afkomstig zijn van de zoekmachines. Daarnaast kun je door middel van zoekmachine adverteren heel gericht bepalen welke doelgroep je bereikt.

Als je vindbaar bent onder de juiste zoektermen, biedt jij namelijk precies de producten of de diensten aan waar de gebruiker van de zoekmachine naar op zoek is.

De Cost Per Click (CPC) wordt steeds duurder, omdat ook de hoeveelheid concurrentie toeneemt. Veel bedrijven maken geen winst op hun campagnes.

Wij maken gebruik van de juiste tools en de juiste strategie, om ervoor te zorgen dat jij wél rendement uit zoekmachine adverteren haalt.

Voordat we met zoekmachine adverteren beginnen, leren we jouw bedrijf graag goed kennen. Zo zijn we beter in staat om een passende strategie voor je bedrijf te bedenken.

Tijdens de kick-off komen je bedrijf, de branche en je doelgroep uitgebreid ter sprake. Vervolgens kunnen we op basis daarvan een sterke strategie bedenken.

Samen met jou zullen we bepalen wat de doelstellingen van de campagne zijn. Ook bespreken we met je hoe de doelgroep aangesproken moet worden.

Daarna wordt het tijd om de campagnes op te zetten. Zodra jij akkoord gaat met de campagnes, gaan de advertenties online.

Het voordeel van zoekmachine adverteren is dat de resultaten goed meetbaar zijn. Je kunt dus met eigen ogen zien hoeveel zoekmachine adverteren je oplevert.

Voor de campagne van start gaat, zullen we Google Analytics voor je installeren. Zo hebben we steeds een duidelijk overzicht van de resultaten.

Zodra de advertenties online staan, blijven we de campagne steeds verbeteren. Dat doen we door middel van maandelijkse sprints. We proberen steeds de opbrengst per klik te verhogen.

Op die manier kunnen we meer bieden op advertentieruimte en wordt de advertentie vaker getoond. We kunnen de opbrengst per klik verhogen door je website te optimaliseren. Daarnaast voorkomen we dat we het budget verspillen.

We proberen ons bijvoorbeeld zoveel mogelijk te richten op mensen die echt een aankoop willen verrichten en minder op mensen die zich nog aan het oriënteren zijn.

Online marketing team

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.