Webdesign

Het is van groot belang dat een website er goed uit ziet. Een website met een goed design zorgt nu eenmaal voor meer conversies. Mocht jij een goed werkende website willen hebben met een mooi design? Dan helpen onze webdesigners jou graag verder.

De website die zij voor jou maken past precies bij jouw branche en doelgroep. Tevens zal de site informeren, op de juiste manier aandacht trekken, maar ook entertainen. Hiermee zorgen wij ervoor dat er een duidelijke stijging zal zijn in conversies.

Wij zorgen ervoor dat alle bovenstaande punten perfect op elkaar aansluiten en dus een geheel vormen. Ieder kanaal versterkt elkaar en dit zorgt weer voor een zo sterk mogelijke merknaam.

Onze manier van werken

Met ontzettend veel passie gaan wij geen enkele klus uit de weg. Graag ontwikkelen we de huisstijl van je onderneming. Heb je deze al? Dan kunnen wij met nog veel meer onderdelen op het gebied van design helpen. Denk hierbij aan het ontwerpen van banners voor display campagnes of social campagnes.

Ook kunnen we een landingspagina voor je maken. Kortom, er is veel mogelijk. Dit is ook het geval op het gebied van huisstijlelementen zoals visitekaartjes en conceptontwikkeling.

Met al het bovenstaande kunnen wij jou dus van dienst zijn. Op zoek naar een partij voor conceptontwikkeling? Ook dan staan wij voor je klaar! Wij kunnen een concept van A tot Z voor je uitwerken. Dit kan zeer handig zijn voor als je een nieuw product op de markt wilt brengen of je huidige product sterk wilt verbeteren.

Een nieuwe website die past bij jou online marketing strategie?

Plan een afspraak in met een online marketing specialist. Binnen twee dagen weet je al welke stappen we samen moeten zetten.

“Neem contact met ons op voor het aanvragen van een brainstormsessie”

Onze manier van werken

Graag vertellen wij je meer over onze werkwijze. Wanneer je kiest voor ons, dan kies je voor een partij die te werk gaat met up-to-date servers, deze vernieuwen we iedere drie jaar.

We zorgen er op deze manier dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat we in kunnen spelen op de nieuwste technologieën. Goed om te weten is dat onze servers tot wel 7 keer sneller zijn dan SSD.

Verder zorgen onze ontwikkelaars dat de snelheid van je website iedere maand wordt geoptimaliseerd, dit doen zij met behulp van snelle tools.

Een kopie van je website op onze server

Het is van groot belang dat er een benchmark van de websitesnelheid gemaakt wordt. Dit doen wij voor je website te kopiëren naar onze servers. Deze variant wordt op een testomgeving gezet en is dus niet indexeerbaar.

Nadat we dit gedaan hebben kunnen we jouw website vergelijken met de variant op onze server op basis van de snelheid. Het enige dat we hiervoor nodig hebben zijn de FTP gegevens of een hosting beheer account van je website.

Het benchmark rapport

Uiteraard leveren wij een benchmark rapport, hier wordt de volledige test in uitgeschreven. Ook vind je hier de resultaten en bevindingen in terug.

Zo zie je al snel of je huidige website sneller is of dat de variant in onze testomgeving dat is. Op basis hiervan geven we jou vervolgens advies!

Op basis van de uitkomsten van de benchmarkt gaan we aan de slag met het optimaliseren. Nadat we de site geoptimaliseerd hebben wordt deze sneller voor de eindgebruiker.

Tevens zal je website beter vindbaar worden in Google. Echter kan dit wel betekenen dat je website verhuist zal moeten worden naar onze server en zal het juiste hostingpakket afgesloten moeten worden.

Online marketing
Content

Onze partners & certificaten

Wij werken samen met de de volgende online platforms. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Online marketing

Over ons

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

Rocket Marketing bestaat uit een team van specialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe online marketingstrategieën.

We zwemmen enigszins tegen de stroom in, pakken kansen die anderen laten liggen. Hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit, want we houden van transparantie en openheid van zaken. Jouw doelstellingen zetten we om in een online marketingplan en dit plan voeren we vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier ontzorgen we je volledig en krijg je grip op online marketing en je doelen.